Personel Alımı

Kızılay 14 Farklı Unvan ve Alanda Personel Alımı Gerçekleştirecek! Başvuru Detayları Belli Oldu!

Türkiye’de, iş arayan vatandaşlar için kamu kurum ve kuruluşlarında, çeşitli unvan ve pozisyonlarında personel alımları gerçekleştiriliyor. Kızılay, en az ilköğretim mezunu ve tercihen lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağını duyurdu. Kızılay tarafından yapılan işe alım duyurusuna göre söz konusu alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Kızılay personel alım ilanında başvuru şartları neler? İşte detaylar…

14 Farklı Unvanda İşe Alım Yapılacak

Öncelikli olarak ülkemizde, öte yandan yurtdışında yaşanan doğal afetlerde ve kan bağışı gerektiren önemli durumlarda toplumsal dayanışma ve yardımlaşma zemininin oluşturulmasını sağlayan ve gönüllü bir kuruluş olan Kızılay, tamamen bağımsız bir kuruluş olarak belirtilen ilkeleri benimsiyor. Kızılay, benimsediği ilkeleri sağlayan ve benimseyen, bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için istihdam imkanı oluşturuyor. Bu kapsamda Kızılay, 14 farklı unvanda işe alım yapılacağını duyurdu. Söz konusu duyuruya göre göz hastalıkları uzmanı, stajyer, göğüs hastalıkları uzmanı, bilgi teknolojileri teknikeri gibi alanlarda alım gerçekleştirilecek.

Kızılay Personel Alımı Detayları

Kızılay’ın işe alım ilanına göre personel alımları başvuru şartları arasında işe engel olacak sağlık sorununun olmaması, seyahat engelinin olmaması, erkek adaylarda askerliğini tamamlamış olmak gibi genel nitelikler aranıyor. Kızılay bu kapsamda ekip ruhuna sahip ve çalışmalara uyumlu adayları tercih ediyor. İlgili 14 farklı unvanda ayrı ayrı başvuru şartları belirleyen Kızılay’ın personel alımları için başvurular 30 Nisan 2022 tarihine kadar yapılabilecek. KPSS şartı aranmayan ilanda en önemli unsurun yetkin olma durumu olduğu ifade ediliyor. Söz konusu personel alımlarına başvuruda bulunmak isteyenlerin, Kızılay’ın kendi kariyer sitesi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor. Farklı yerlerden yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Şahsen Başvurular Kabul Edilmeyecek

Uzun yıllardır yaptığı toplumsal çalışmalar ile dünya genelinde oldukça anlamlı ve güzel izler bırakan Kızılay bünyesinde çalışacak olmak, özellikle kuruluşla benzer ilkeleri benimseyen insanları fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor. İnsana ve insanlığa değer veren ve bu uğurda hizmetlerini sunmaya devam eden Kızılay, bünyesinde çalışmak isteyenler için oldukça güzel ve anlamlı bir iş imkanı sunuyor. KPSS şartı olmadan alım yapacak olan Kızılay’ın personel alım ilanına ilgi artacak gibi görünüyor. Kızılay, şahsen başvuruları kabul etmeyeceğini de vurguluyor.

İlgili Makaleler