Personel Alımı

Kızılay Dur Durak Bilmiyor; Yine Personel Alıyor! Bu Kez Kadro Uzmanlık Gerektiriyor! Üstelik KPSS Şartı da Yok…

Kamu kurum ve kuruluşlarından biri olarak sağlık alanında hizmet veren Türk Kızılay’ı verdiği hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışan sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Mayıs ayında personel alımı gerçekleştirmiş olan Kızılay, yine bir personel alımı ile iş arayan vatandaşlara başvuruların başladığına ilişkin çağrıda bulunmuş bulunuyor. Üstelik Kızılay, Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girmiş olma şartı da aramıyor.

KPSS puanı olmayan adayların da başvuru yapabileceği bir iş ilanı yayınlamış olan Kızılay, toplumsal bağış geliştirme ve kampanya yönetimi uzmanı alımı gerçekleştireceğini kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. Bu kapsamda personel alımlarında dikkat edeceği kriterleri de yayınladığı ilana eklemiş olan Kızılay, son başvuru tarihini de ilana eklemeyi ihmal etmiyor.

Sadece Belli Bölümlerden Mezun Olanlar Başvuru Yapabiliyor

Geçtiğimiz gün bir alım daha gerçekleştireceğini duyurmuş olan Kızılay, toplumsal bağış geliştirme ve kampanya yönetimi uzmanı arıyor. Bu kapsamda belirli bir mezuniyet şartı getirmiş olan Kızılay, adayların; endüstri mühendisliği, işletme mühendisliği, bilgisayar mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmasını istiyor. Bunun yanı sıra sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip olunmasını isteyen Kızılay, bunu tercihen ararken; sektörel üç yıl deneyimi adaylarda zorunlu olarak arıyor. Aynı zamanda adayların proje ve program yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmasını isteyen Kızılay; MS Project, SAP PS, Sharepoint, Planner vb. uygulamalara hakim olunması istiyor. Nakit ödeme kanalları olan sanal pos, bankacılık sistemleri, web sitesi, mobil uygulama, SMS ve mobil ödeme sistemleri vb. sistemlerin işleyişini bilen adaylar ile çalışmak isteyen Kızılay, aynı zamanda seyahat engeli olmayan ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adayların başvurularını kabul ediyor.

Başvurular 29 Ağustos’a Kadar Devam Ediyor

Hemen hemen her ay başvuru kabul etmeye başlamış olan Kızılay alacağı toplumsal bağış geliştirme ve kampanya yönetimi uzmanı için de başvuruları başlatmış bulunuyor. Şartları taşıyan adaylar arasından seçerek toplumsal bağış geliştirme ve kampanya yönetimi uzmanı kadrolarını dolduracak olan Kızılay, başvuruları 29 Ağustos 2022 tarihine kadar kabul ediyor. Toplumsal bağış geliştirme ve kampanya yönetimi uzmanı kadrosuna başvurular ise, Türk Kızılay’ının kendi sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.

İlgili Makaleler