Personel Alımı

Kızılay farklı mesleklerde çok sayıda personel alacak! En az lise mezunu adaylar başvurabilir

Kamu kurumlarında iş arayanlar için Kızılay’ın iş ilanları büyük ilgi topladı. Kızılay bünyesindeki pek çok açık kadroya sözleşmeli ve daimi personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay’ın hangi kadrolara personel alımı yaptığı merak ediliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında iş arayanları sevindiren haberler Kızılay’dan geldi. Kızılay çok farklı mesleklerde KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay personel alımı ilanı başvuru tarihleri ve başvuru şartları merak ediliyor.

Kızılay Türkiye çapındaki birimlerinde açık kadrolarda istihdam etmek üzere yeni iş ilanları yayınladı. Haziran ayının sonundan itibaren başlayan Kızılay personel alımları temmuz ayına girilmesiyle birlikte hız kazandı. Farklı branşlarda yapılacak Kızılay personel alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Buna göre kurum farklı mesleklerde yapacağı tüm personel alımı süreçlerinde adaylarda KPSS puan şartı aramayacak. En az lise mezunu adaylar Kızılay iş ilanlarına başvuru yapabilecek.

Kızılay Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapacak?

Kızılay bünyesinde işe girmek isteyenler için çok sayıda personel alımı ilanı yayınlandı. Kızılay’ın açık olan kadrolarda istihdam edeceği personel için branşlar arasında hemşire, proje yönetim uzmanı, yönlendirme ve dış erişim asistanı, kalite güvence uzmanı, kumaş ve aksesuar uzmanı, fason takip ve kalite kontrol uzmanı, insan kaynakları uzmanı, inivasyon yöneticisi gibi meslekler öne çıktı.

Kızılay Personel Alımı Ne Zaman?

Belirtilen branşlarda en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak Kızılay personel alımı ilanına başvurular online platform üzerinden gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde personel alımı yapan Kızılay, resmi web sitesi üzerinden farklı branşlarda iş ilanlarını duyurdu. En az lise mezunu adaylar bu ilandaki başvuru şartlarına göre online platform üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Kızılay personel alımı başvuru süreci haziran ayında başlamış olup 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek.

İlgili Makaleler