Personel Alımı

KPSS Şartsız Kamudan Personel Alımı Haberi Geldi! ASELSAN’da Çalışılacak, Oldukça Yüksek Maaş Alınacak! Başvuru Yapmak İçin…

Kurulduğu günden bu yana toplu istihdam fırsatları yaratan Askeri Elektronik Sanayi, kısaca ASELSAN, 2022 yılının ilk toplu alımını gerçekleştiriyor. Yeni dönemde de bir sürü kadrosunda istihdam fırsatı yaratmış olan ASELSAN, aşağıdaki şartları taşıyanları kariyer yapmak için bünyesine dahil olmaya davet ediyor.

Güçlü ve köklü bir kamu ortaklığı kurumu olan Askeri Elektronik Sanayi, kısaca ASELSAN, çalışma şartları açısından da çalışan dostu bir politika izliyor. Başvuruları almaya başlamış olan ASELSAN, aşağıda yer alan sekiz ayrı pozisyona personel arıyor.

ASELSAN Boş Kadrolarını Dolduruyor

Sık sık personel alımı gerçekleştiren kamu kurum ve kuruluşlarından biri olan Askeri Elektronik Sanayi, kısaca ASELSAN, 2022 yılı için de alımlarını yapmaya başlıyor. 8 ayrı kadroda istihdam etmek üzere işe alımlar gerçekleştirecek olan ASELSAN; sistem mühendisi, satın alma mühendisi, komuta kontrol mühendisi, test ve analiz mühendisi, Java yazılım geliştirme mühendisi, yazılım tasarım alt yüklenici yöneticisi, proje mühendisi ve elektronik tasarım mühendisi arıyor. Yapacağı işe alımlara ilişkin detaylı bir bilgilendirme yayınlamış olan ASELSAN, kendi web sitesi içerisinde yer alan kariyer sekmesi aracılığıyla işe alımları kabul ediyor. Haziran ayı boyunca başvuruları kabul edecek olan ASELSAN, kariyerlerini kendi bünyesinde yapmak isteyen mühendisler için başvuru çağrısında bulunuyor.

ASELSAN’da Kariyer Fırsatı

Kariyer açısından oldukça güçlü olan şirketlerden biri olarak öne çıkan Askeri Elektronik Sanayi, kısaca ASELSAN, kendi bünyesinde çalıştırdığı kişilerin hem şirketi hem de kendilerini mesleki açıdan geliştirmelerini destekliyor. Yılın her zamanı kariyer sekmesini açık tutan ASELSAN, bu sayede bir CV havuzu oluşturmayı da amaçlıyor. Bunun yanı sıra bu ayki yapacağı alımlara ilişkin bir şartlar listesi yayınlamış olan ASELSAN, adayların temelde 18 yaşını geçmiş ve mühendislik fakültelerinin ilgili birimlerinden mezun olmuş olma şartını arıyor. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamasını şart koşan ASELSAN, bazı pozisyonlara özgü olarak yabancı dil sınavı da talep edebiliyor. Kurum içi sınavlar ve mülakatlar ile personellerini seçen ASELSAN, askeri projelerde çalışabilecek motive ve isteğe sahip olan, sosyal iletişimi yüksek ve sorumluluk bilinci taşıyan kişiler ile çalışmak istiyor. Aynı zamanda ekip çalışmasına önem veren ASELSAN, adayların başkaları ile birlikte çalışmaya yatkın olmasını da talep ediyor.

İlgili Makaleler