Gündem

Kredi Borcu Olanlara Büyük Fırsat! Ayda Sadece 1.970 TL Ödeme İle Anında İhtiyaç Kredisi Verilecek; Hem De İstenilen Miktarda! O Banka…

Her geçen gün artan yaşam pahalılığına karşın ev almaktan tatile kadar kredi kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, biriken borçları ile şimdilerde baş etmekte zorlanıyor. Kredilerini kredileriyle kapatmaya çalışan vatandaşlar, yüksek faiz oranlarının kurbanı olması nedeniyle daha çok borç içerisine batıyor. Kamu bankaları ise, vatandaşların borçlarından bir çırpıda kurtulması için harekete geçmiş bulunuyor.

Her zaman özel bankaların çok daha altında faiz oranına sahip olması nedeniyle avantajlı kredi desteği sunan kamu bankaları, 2022 yılında da bu avantajlarını sürdürmeye devam ediyor. O bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, sağladığı ihtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranlarından birini sunmasıyla öne çıkıyor. Bunun yanı sıra oldukça geniş aralıklı bir vade oranı belirlemiş olan Ziraat Bankası, esnek ödeme planlarıyla da vatandaşların borçlarından kolaylıkla kurtulmasını sağlıyor.

Ziraat Bankası Düşük Faizler İle Kredi Veriyor

Özel bankalar genellikle birbirine benzer faiz oranları ile krediler sağlarken, kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, en düşük faiz oranlarından birini müşterilerine sunuyor. İhtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,69’dan başlatan Ziraat Bankası, müşterilerinin kredi notuna ters bağlantılı olarak limitler ile ihtiyaç kredileri veriyor. İhtiyaç kredilerinde herhangi bir üst limit belirlemiş olan Ziraat Bankası, BDDK’nın kararı gereği 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vade; 50 Bin TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredilerinde ise 24 aya kadar vade seçenekleri sunuyor. Uzun vadelerin yanı sıra son zamanlarda esnek ödeme planları sunmasıyla da öne çıkan Ziraat Bankası, eşit taksitli ödeme seçeneklerinin yanı sıra kişiye özel olarak artan ya da azalan taksitler ile ödemeler de belirleyebiliyor.

Ziraat Bankası’ndan Ayda Sadece 1.970 TL İle 50.000 TL Kredi Çekilebiliyor

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekecek olan emekliler, bankanın en uygun faiz oranından yaralanabiliyor. Yüzde 1,69 oranından ihtiyaç kredisi kullanabilen emekliler, 36 ay vade ile 50.000 TL çektiği halde her ay 1.970 TL ödeme ile nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın avantajlı kredi paketinin yıllık maliyet oranı ise, sadece yüzde 27 olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler