Gündem

Kredi Çekmeye Gerek Kalmadı; O Bankaların Uygulamalarına Girenler Anında Nakdi Hesabında Görüyor! Sadece İstemek Yetiyor! Başvuru İçin İndirilmesi Gereken Uygulama…

Eğitimden sağlığa; tatilden ev tadilatlarına kadar pek çok alanda artan ihtiyaçlarına karşın kredilerden yararlanan vatandaşlar, sık sık bankalara kredi başvurusunda bulunuyor. Ancak kredi başvuruları hem uzun prosedürler hem de birçok evrak istemesi nedeniyle bazı dönemlerde acil nakit ihtiyaçlarına vaktinde yanıt veremeyebiliyor. O dönemler için geliştirilmiş olan yeni bir bankacılık hizmeti, vatandaşların 7 gün 24 saat nakit ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor.

Kredi sistemi yerine geçmesi ve daha cüzi ihtiyaçlarda anında kullanılabilmesi için birçok banka tarafından sağlanan nakit avans desteği, şimdilerde vatandaşların artan borçlarına karşı ilk başvuru yaptığı bankacılık hizmeti haline gelmiş bulunuyor. Üstelik tıpkı kredi gibi taksitli geri ödemeler ile sağlanan nakit avanslar için şubeye gitmeye de gerek kalmıyor. Mobil ve internet bankacılığından kolayca hesaba aktarılabilecek olan nakit avanslar, aynı zamanda ATM’ler aracılığıyla da kolayca kullanabiliyor. Şu sıralar avantajlı faiz oranlarından nakit avans vermesi ile öne çıkan Yapı Kredi Bankası ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarında ilk durağı olmaya başlıyor.

Yapı Kredi Bankası Uygun Faizler İle Nakit Avans Sağlıyor

Acil nakit ihtiyacı olan tüm müşterilerine nakit avans sisteminden yararlanmaya davet eden Yapı Kredi Bankası, nakit avans sistemini sadece Worldcard sahiplerine sağlıyor. Worldcard sahiplerine aylık yüzde 1,80 faiz oranı ile nakit desteği sunan Yapı Kredi Bankası, 300 TL üzerindeki tüm nakit ihtiyaçlarını avans yöntemi ile gideriyor. Avansın üst limitini müşterisinin kredi notuna göre belirleyen Yapı Kredi Bankası, geri ödemeler konusunda ise 12 aya varan vade seçenekleri sağlıyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi Bankası’ndan 12 ay vade ile 5.000 TL nakit avans alacak olan vatandaşların aylık 477,46 TL ödemesi gerekiyor.

TEB Bankası Uzun Vade Seçenekleriyle Nakit Avans Veriyor

Banka sırası veya onay süreci beklemeye gerek kalmaksızın nakit desteği sağlayan bankalar arasında yer alan TEB, müşterilerine günün her saati CEPTETEB uygulaması üzerinden nakit desteği sağlıyor. Nakit avans hizmeti sunması nedeniyle son dönemlerde oldukça popüler hale gelen TEB, üstelik bu desteği uzun vade seçenekleriyle sağlıyor. Nakit avansa çekimlerinde 12 aya varan taksit seçeneği sunan TEB, aylık faiz oranı olarak ise, yüzde 1,80’i kullanılıyor. Bu bağlamda TEB’den 5.000 TL’lik bir nakit avans çekecek olan vatandaşlar, aylık olarak 477,46’ya kadar düşen taktiler ödeyebiliyor.

İlgili Makaleler