Gündem

Kredi Kartı Borçları Tarihe Karışıyor; O Banka, Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Kimsenin Tek Kuruş Borcu Kalmıyor! Üstelik…

Her bankanın kendisine has olarak sunduğu avantajlı dünyası temelde daha çok müşteri kazanmaya yönelik olsa da bankalar arasında oluşan rekabet, çoğu zaman vatandaşların lehine taksit ya da faiz oranlarının ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu olanaklardan yararlanmak isteyen vatandaşlar ise, artan borçlarını en sağlıklı ve avantajlı bir şekilde kapatabilmek için bankaların kampanyalarından haberdar olmak istiyor.

Günümüzün popüler kredi türlerinden biri olan “borç kapama” ya da “borç transfer” kredilerine yeni bir bakış açısı getirmiş olan Vakıfbank, kredi kartı borcu olan müşterilerine eşi benzeri görülmemiş bir kampanya ile sesleniyor. Kendi bünyesinde sunduğu kredi kartı borçlarını taksitlendirme olanağı tanıyan Vakıfbank hem eşit taksitler hem de taksit erteleme seçenekleriyle müşterilerine rahat bir nefes aldırmayı amaçlıyor. Vakıfbank’ın kredi kartı borcu taksitlendirme kampanyasından yararlanmak için ise, bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor.

Vakıfbank, Tüm Müşterilerinin Borçlarını Erteliyor

Ekstre erteleme kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Vakıfbank, müşterilerinin hem rahat bir nefes alabilmesi hem de borçlarını daha kolay ödeyebilmesi için kendi bünyesinde tahsis ettiği Word kredi kartlarına yönelik kolay ödeme seçenekleri sunuyor. Kredi kartı son dönem ekstre borcunun en az asgari tutarının ödenmesi sonrasında başvuru yapılabilecek olan bu kampanya kapsamında müşteriler kalan ve ertelenebilir olan borç tutarını aylık yüzde 1,80 faiz oranı üzerinden yeniden yapılandırabiliyor. Bu yapılanma ile birlikte müşterilerine 3 aya kadar taksit erteleme seçeneği sunan Vakıfbank, aynı zamanda borçları 12 aya kadar taksitlendirme seçeneği de sağlıyor. Ekstresinin son ödeme tarihinden en geç 1 gün öncesine kadar talepte bulunan tüm kredi kartı müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında Vakıfbank, yasal mevzuat gereğince taksitlendirilebilir olan tüm alışverişleri taksitlendiriyor.

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme İşlemleri Sadece TL Ekstreleri İçin Geçerli Oluyorvakıfba

Ekstre erteleme işlemlerini sadece TL bazında ekstreleri olan müşterilerine sunan Vakıfbank; vade farklı taksitli işlemleri, peşine taksit işlemlerini, işlem ertelemelerini, taksitli nakit avans ve yapılandırma işlemlerini kampanya kapsamına dahil etmiyor. Ekstre erteleme işlemi yapan kişilerden ikinci bir talep almayacağını gerçekleştirmiş olduğu duyuru ile belirtmiş olan Vakıfbank, bu erteleme işleminden yıl boyunca her müşterisine en fazla 9 kere yararlanma şansı sunuyor.

İlgili Makaleler