Ekonomi

Kredi Notu Düşük Olanlar Bu Bankalardan Bir Tıkla Kredi Çekebiliyor! Kefil Ya Da İpotek İstemiyor; Başvuru Yapmak Yetiyor! Üstelik Günde Sadece…

Kredi notu sistemi gelişen bankacılık sistemine paralel olarak vatandaşların kredi notlarının tüm bankalar tarafından görülmesine ve kredi notunun düşük olması halinde vatandaşların hiçbir banka kredisinden yararlanamamasına neden olmuş bulunuyor. Bu kapsamda kredi notu düşük olan vatandaşların imdadına yetişen Garanti BBVA ve Akbank ise, herhangi bir şart aramaksızın borç kapatma kredileri vereye başlıyor.

Bankacılık sektörüne getirdikleri yenilikler ile öne çıkan özel banka kuruluşları olan Garanti BBVA ve Akbank isimli özel banka kuruluşları, müşterilerine sunduğu pek çok avantajlı hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. 2022 yılı itibariyle borç kapama kredisi vermeye başlayan Garanti BBVA ve Akbank bu kredi türünde herhangi bir kredi notu şartı aramıyor. Belli bir limite kadar krediyi anında sağlayan Garanti BBVA ve Akbank aynı zamanda geri ödemeler konusunda günlük 15 TL gibi cüzi rakamlar ile taksitlendirmeler sağlıyor.

Garanti BBVA, Kredi Notuna Bakmıyor

Pek çok kredi paketi ile vatandaşın ihtiyacına uygun olan nakdi desteği doğru şartlar ile sağlamayı hedefleyen Garanti BBVA bankası, 2022 yılında da kredi notu düşük olan vatandaşlara verdiği kredi desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşların kredi notlarına değil, gelir belgesi sağlayıp sağlayamadığına bakan Garanti BBVA, kredi notuna paralel bir faiz oranı ile vatandaşların borçlarını desteklemesini sağlıyor. Bu kapsamda sunduğu kredilerini yüzde 2,64 oranında bir faiz ile başlatan Garanti BBVA, 50 bin TL’nin altındaki her tutar için 36 aya varan taksitlendirmeler de sağlıyor. Öte yandan Garanti BBVA’nın bu kapsamda sunduğu ihtiyaç kredisinden 10 bin TL’lik bir nakit desteği alacak olan vatandaşların aylık geri ödemeleri 450 TL civarında olurken; günlük geri ödemeleri ise sadece 15 TL oluyor.

Akbank, Sadece Gelir Belgesi İle Kredi Veriyor

Kredi notu düşük olan vatandaşlara hem şubelerinden hem de mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla yardımcı olan bankalardan biri olan Akbank, düzenli geliri olduğunu belgeleyebilen vatandaşlara yüzde 2,11 faiz oranı ile kredi desteği sunuyor. Kredi tutarına göre değişen vadeler ve özel durumlarda ödemesiz dönemler ile müşterilerini destekleyen Akbank, azami 36 aya kadar taksit de yapıyor. Bu kapsamda Akbank’tan kullanılacak olan 10 bin TL’lik bir kredinin aylık geri ödemeleri 426 TL civarında olurken; günlük geri ödemeleri ise sadece 14 TL oluyor.

 

İlgili Makaleler