Gündem

Kredi Notu Düşük Olanlara Çözüm Geldi; O Banka Kredi Notuna Bakmayacak! Başvuru Yapan Herkese Kredi Verecek! Tek Şart…

Kredi notu düşük olan vatandaşların korkulu rüyası olan bankalar, şimdilerde borcu olan vatandaşlara farklı faiz oranları ile kredi vermek için düğmeye basmış bulunuyor. Anında nakit ihtiyacı için harekete geçmiş olan Türkiye İş Bankası ise, kredi notu düşük olan vatandaşlara da çağrıda bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en eski bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, avantajlı kredi paketlerini artırmaya devam ediyor. Müşterilerinin borçlarını kapatabilmesi için harekete geçmiş olan Türkiye İş Bankası, kredi notuna bakmaksızın kredi vereceği bir paketi de müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yeni kredi paketinin de detaylarını müşterileriyle paylaşan Türkiye İş Bankası, faiz oranı ve vade seçeneği gibi detayları da açıklamış bulunuyor.

Türkiye İş Bankası’ndan Kredi Notu Düşük Olanlara Özel Kredi

Toplumun her kesimine avantajlı krediler sağlamasıyla bilinen Türkiye İş Bankası, yeni bir kredi paketiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. 13 bin TL’ye kadar nakde ihtiyacı olan vatandaşlara anında kredi veren Türkiye İş Bankası, kredi notu düşük olan vatandaşlara da kredi başvurusu yapmasında konusunda çağrıda bulunuyor. Kısa bir değerlendirmenin ardından onay alan vatandaşların hesabında anında 13 bin TL’yi aktaran Türkiye İş Bankası, bu ihtiyaç kredisi paketinde 36 aya kadar vade ve üç ay ödeme ertelemesi seçeneği de sunuyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası, sunduğu üç ay ertelemeli toplam vade sayısından düşüyor.

Türkiye İş Bankası, Borçlu Olan Herkese Kredi Sağlıyor

Sunplus

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kolay kredi sağlaması nedeniyle müşteri portföyünü her geçen gün artıran Türkiye İş Bankası, sağladığı ihtiyaç kredisine dair detayları da ilgilileri için paylaşmış bulunuyor. İhtiyaç kredilerinde düşük faiz oranının yanı sıra esnek geri ödeme planı da sağlayan Türkiye İş Bankası, 36 aya varan vade seçenekleriyle sunduğu ihtiyaç kredilerine vatandaşların kolaylıkla ulaşabilmesi için düğmeye de basıyor. Teknolojik gelişmelere hızla bankacılık hizmetlerini entegre etmiş olan Türkiye İş Bankası, ihtiyaç kredisi başvuruları için belirli bir limite kadar şubeden başvuru şartı aramıyor. Mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı sistemi aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurularını alan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda SMS ve çağrı merkezi üzerinden de kredi başvurularını kabul ediyor. ATM’leri aracılığıyla da kredi başvuruları alan Türkiye İş Bankası, bankası ile çalışan müşterilerine bankası ile çalışmayan müşterilerden daha yüksek tutarlarda krediler sağlıyor. Öte yandan kredisi onaylanan vatandaş, yine şubeye gitmeden İŞ Bankası hesabı aracılığıyla anında nakde kavuşabiliyor.

İlgili Makaleler