Gündem

Kredi Vermek İçin Kamu Bankaları Adeta Sıraya Girdi! En Uygun Faiz Ve En Uzun Vadede Anında 100.000 TL İçin…

Nakit sıkışıklığını gidermek için bankaların her zaman en sık kullandığı bankacılık hizmetlerinden biri olan krediler, pek türe özel faizler ile sağlanıyor. Bu kapsamda vatandaşların en çok almayı tercih ettiği kredilerin başında ihtiyaç kredileri geliyor. İhtiyaç kredilerinde banka seçerken vatandaşların en çok dikkat ettiği detay, uygun faizin yanı sıra esnek geri ödeme planları oluyor. Kamu bankaları ise, her ikisini aynı anda sağlıyor.

Kamu bankalarının en büyük avantajı toplumun çiftçi, esnaf ya da emekli gibi özel meslek gruplarını özel faiz oranları ile devlet destekli bir biçimde desteklemeleri oluyor. Ancak, kamu bankaları bu meslek grubu dışında kalan kişileri de kar marjını düşük tutarak, uygun faizli kredilerden yararlandırıyor. Nisan ayının en uygun faizli kredilerini veren kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 100.000 TL’ye kadar olan tüm nakit sıkışıklıklarına anında destek sunuyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan 75.000 TL’lik Kredi Paketi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu, kısaca BDDK, mevzuatı gereği 50.000 TL’nin üzerinde taksitlendirmeyi 24 aya kadar gerçekleştirebilen Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank taksitlerin düşük olması nedeniyle kişiye özel ödeme planları ile geri ödemeleri kolaylaştırıyor. Bu bağlamda yüzde 1,94 oranından ihtiyaç kredisi sağlayan Ziraat Bankası’ndan çekilecek olan en uzun vadedeki 75.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit oranları 4.114 TL olurken, yüzde 1,89 oranından ihtiyaç kredisi sağlayan Halkbank’tan en uzun vadedeki 75.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit oranları 4.086 TL; yüzde 1,91 oranından ihtiyaç kredisi sağlayan Vakıfbank’tan çekilecek olan en uzun vadedeki 75.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit oranları ise sadece 4.097 TL olarak hesaplanıyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan 100.000 TL’lik Kredi Paketi

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi üst limitlerinde oldukça yüksek tutarlar sunuyor. Müşterilerine 100.000 TL’lik bir ihtiyaç için de anında kredi sağlayan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan bu kredilerinde de 75.000 TL ihtiyaç kredisinde kullandığı aynı faiz oranlarını kullanıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan çekilecek olan 100.000 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin en uzun vadedeki taksitleri 5.485 TL olurken; bu rakam Halkbank’ta 5.448 TL; Vakıfbank’ta ise 5.463 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler