Ekonomi

Kurban Bayramı Öncesi Nakde Sıkışana Müjde; Tek SMS 5 Bin TL Kazandıracak! Kampanyadan Yararlanmak İçin Tek Şart….

Bankaların potansiyel müşterileri kurumuna çekmek, özellikle de emekli ve maaşlı müşteriler ile çalışmak için düzenlediği kampanyalar, Kurban Bayramı önü de devam ediyor. Emekli olan müşterilerine verdiği avantajlı hizmetler ile bilenen Halkbank ise, yeni kredi paketini Kurban Bayramı öncesinde emekli müşterileri için tanıtmış bulunuyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirdiği protokol sonrasında emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 500 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 625 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ödemesi yapan Halkbank, aynı zamanda maaşını bankasına taşıyan emeklilere düşük faizli krediler de sağlıyor.

Emekli Mini Kredisi, Acil Nakit İhtiyaçlarına Çözüm Oluyor

Sadece banka maaş alan ya da bankasına maaşını taşıyan emeklilere özel faiz oranları ile krediler sağlayan Halkbank, ani nakit ihtiyaçlarına karşı “Emekli Mini Kredisi” paketini devreye sokmuş bulunuyor. Bu paketi kapsamında faiz oranlarını yüzde 1,58’den başlatan Halkbank, vade süresini ise, 36 aya kadar çıkarıyor. Kredi tahsis ücretini de oldukça düşürmüş olan Halkbank, aynı zamanda müşterisine özel olarak esnek geri ödeme planları da sunuyor. Bu kapsamda Halkbank’tan çekilen kredilerin geri ödemeleri; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak geri ödenebiliyor.

Halkbank Emekli Kredisi Hesaplama

Bankasından maaş alan müşterileri için devreye soktuğu “Emekli Mini Kredisi” paketi kapsamında oldukça cüzi aylık geri ödemeler belirleyen Halkbank, bu kapsamda çekilecek olan kredinin tahsis ücreti içerisinden yüzde 10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) de alıyor. Krediden alınacak olan hayat sigortası primini müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak belirleyen Halkbank, 36 ay vadeli kredi kullanan 50 yaşında bir erkek müşteri için sade 62 lira 97 kuruş hayat sigortası primi alıyor. Hem SMS hem şubeleri üzerinden kredi kullanımını sağlayan Halkbank, aynı zamanda emeklilere mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de bu krediyi veriyor. Bu kapsamda Halkbank’tan 36 ay vade ile çekilecek olan 5.000 TL’lik “Emekli Mini Kredisi” paketinin aylık geri ödemeleri yalnızca 195 lira 38 kuruş oluyor.

İlgili Makaleler