Ekonomi

Kurban Bayramı Yaklaştı; A101, BİM, ŞOK, Migros, CarrefourSA Arka Arkaya Açıkladı! Hepsinin Kurbanlık Satış Fiyatları Belli Oldu!

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaş da alacağı kurbanlık için en uygun fiyatı sağlayacak olan işletmeleri araştırmaya başladı. Özellikle son yıllarda daha yaygın hale gelen zincir marketlerde kurbanlık satışları, bu yıl da vatandaşa sunduğu avantajlar ile öne çıktı. Öte yandan A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA marketlerinin kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı.

Kurbanlık satışı gerçekleştiren zincir marketler arasında yer alan A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA marketleri hem küçükbaş kurbanlık satışı hem de büyükbaş kurbanlık hisse satışına bu yıl da devam edeceğini duyurmuştu. Kurban Bayramı yaklaşırken fiyatlarını tek tek açıklamaya başlayan A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA marketleri indirim ve taksit gibi avantajlarıyla müşterilerinin karşısına çıktı.

Migros Hem Kurbanlık Hem De Bağışlık Fiyatlar Belirledi

Kurbanlık satışı gerçekleştirmeye bu yıl da devam eden Migros marketleri, geçtiğimiz hafta itibariyle satışlara başladı. Kurbanlıklarda iki ayrı satış fiyatı belirleyen Migros marketleri, en az 12 kilogram ete sahip olan koçların fiyatını kurbanlık olarak 2 bin 995 TL’den satışa sunarken, bağış yapacaklar için bu fiyatı 2 bin 495 TL’ye çekti. 16 kilogram ete sahip olan koç kıvırcık kurban paketinin fiyatını 3 bin 595 TL olarak belirleyen Migros marketleri, aynı paketin bağış fiyatını ise 3 bin 95 TL’de tuttu. Büyükbaş satışı da yapan Migros marketleri 1/7 hisseli büyükbaşların en 25 kilogramı için kurban fiyatını 4 bin 595 TL, bağış fiyatını ise 4 bin 95 TL olarak belirledi.

CarrefourSA, Axess İle Anlaşmaya Gitti

Müşterilerine üç ayrı kurbanlık paketi sunan CarrefourSA marketleri, Axess ile anlaşmaya gitti. Bu anlaşma sayesinde Axess sahipleri, 200 TL daha indirimli kurbanlı satış fiyatından yararlanabilir hale geldi. Bu anlaşmanın yanı sıra 9 taksit olanağı da tanıyan CarrefourSA marketleri, kurbanlıklarının bedelini de açıkladı. Bu açıklamaya göre, kıvırcık koç kurban paketinin sakatat dahil en az 17 kilogram etten oluşturan CarrefourSA marketleri bu paketin fiyatını 3 bin 450 TL, Axess kartla alınması halindeyse 3 bin 250 TL olarak belirledi. Hisse 1/7 hisse sunan ve en az 20 kilogram kemiksiz et ortaya çıkaran büyükbaş kurbanlık hisse paketinin fiyatını 3 bin 950 TL olarak belirleyen CarrefourSA marketleri, bu paketin Axess ile alınması halinde 3 bin 750 TL olduğunu duyurdu. Aynı paketin dördüncü gün teslimi halinde fiyatta indirime giden CarrefourSA marketleri, bu paketin bedelini ise 3 bin 800 TL olarak açıkladı. Öte yandan A101 marketlerinde büyükbaş kurbanlık hisse fiyatı 3 bin 595 TL iken; BİM ve ŞOK henüz fiyatlarını açıklamadı.

İlgili Makaleler