Gündem

Kurban Bayramı’nda ulaşım ücretsiz mi? Açıklama geldi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ulaşım konusu yeniden gündeme geldi. Vatandaşlar internet sitesinde ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını araştırıyorlar. Yurt genelinde henüz bedava ulaşım açıklaması yapılmazken, Antalya Belediyesi’nden beklenen açıklama geldi.

Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağının uygulanması beklenmiyor. Bu nedenle vatandaşlar tarafından bayram günlerinde ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Yurt genelinde ücretsiz ulaşım için resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Antalya Belediyesi tarafından bayram süresi boyunca resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ile nostalji tramvayın bedava ulaşım sağlayacağı öğrenildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile belediyenin Kurban Bayramını vatandaşların sağlıklı, rahat ve huzurlu geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldığı belirtildi.

4 gün ücretsiz ulaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayı ile 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. 30 Temmuz Perşembe arife günü de vatandaşın mezarlık ziyaretini daha rahat yapabilmesi için Uncalı ve Kurşunlu mezarlıkları arasında 3 otobüs ücretsiz ring seferi yapacak.

İlgili Makaleler