Gündem

Kurumsal şirketlere özel yıl sonu kampanyası başladı: Dijitale özel link paylaşımı işletmeye 3 bin TL kazandıracak!

Enpara.com dijital bankacılıkta şirketlere yönelik yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. İşletme hesabı kullanıcıları için 100 TL ödül kazandırıyor. Başvuru linki paylaşımı yapan tüm işletme sahipleri toplamda 3000 TL’ye kadar ödül kazanabiliyor.

İŞLETME SAHİPLERİ 3000 TL NASIL KAZANIR?

Enpara.com duyarlı bankacılık anlayışı ile EFT, Havale ve Fast  işlemlerinden yıl içerisinde ek bir ücret talep etmiyor. Üstelik alınacak kredi kartı ya da POS kullanımlarında ek bir aidat ödemesi de almıyor.

Enpara.com’un işletmeler için geçerli olan kampanyası 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Tüm enpara.com müşterileri bu kampanyadan faydalanabiliyor. Sadece link paylaşımı yapılarak yılda 3.000 TL’ye kadar ödül kazanılabiliyor.

İŞLETME SAHİPLERİ 3000 TL KAZAN BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin cep şubesi üzerinden “Bizi Tavsiye Edin” adımını kullanması ve ardından “Tanıdığım İşletmeler” seçeneğinin işaretlenmesi gerekiyor. Açılan ekran üzerinde şirkete özel paylaşım yapılabilecek başvuru linki oluşturuluyor. Oluşturulan bu link için “Paylaş” butonuna basarak WhatsApp aracılığıyla e-posta aracılığı ile ya da sms aracılığı ile tanınan bir işletme sahibine gönderilmesi gerekiyor. Son olarak link gönderilen işletme bu linki kullanarak bankaya başvurması yeterli oluyor. Kampanya dönemi devam ederken her ay kazanılan ödüller bir sonraki ayın 7. gününde vadesiz TL hesabına otomatik olarak aktarılacaktır.

İŞLETME SAHİPLERİ 3000 TL KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

İşletmeyi birden fazla müşteri davet ettiğinde hangi müşteri ilk o linki gönderdiği ve başvuru hangi linkle yapıldıysa linki gönderen müşterinin hesabına ödül aktarılır. Her işletme aynı işyeri için yalnızca bir kez davetiye ile başvurabilir. Ödül kazanımı gerçekleştiği anda mobil bildirim yolu ile kişiye konu üzerine bilgi verilecektir. Enpara.com’u Tavsiye Et Kazan kampanyası “Şirketim” hesabı kullanmaya başlayacak ilk 30 işletme ile sınırlı tutulmuştur. Kampanya dönemi sonuna kadar en fazla 3000 TL ödül kazanılabilir.

İlgili Makaleler