Ekonomi

Kuveyt Türk Alışverişlerinize 100 TL Hediye Ediyor! Her Alışveriş İçin Geçerli Kampanyada Son Tarih Belli Oldu!

Kuveyt Türk’ten 100 TL Harcama İadesi

Kuveyt Türk, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeye katılarak Kuveyt Türk müşterisi olan herkese 100 TL hediye ediyor. Söz konusu hediye, Sağlam Nakit kart üzerinden 100 TL’lik harcama hediyesi olarak veriliyor. Böylece, ilk kez Kuveyt Türk müşterisi olanlar 100 liralık alışveriş ihtiyaçlarını bedavaya getirmiş oluyor.

Kampanyaya Katılım ve Başvuru Koşulları

Söz konusu kampanya fırsatından sadece 1 Temmuz – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında, Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirerek Kuveyt Türk müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Müşterilerin, görüşme ile Kuveyt Türk hesabı açması gerekiyor. Söz konusu adımlar izlendikten sonra kampanya dahilinde 31 Ağustos 2022 tarihinin sonuna kadar her ay ilk kez ve tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri Sağlam Nakit kart harcamasında 100 TL harcama iade ediliyor.

Kuveyt Türk’ün sunmuş olduğu bu kampanyadan her müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor. Tek seferlik kazanım hakkı bulunan kampanyaya katılım ise 30 bin kişi ile sınırlı tutuluyor. Kuveyt Türk’ün sunduğu 100 TL harcama iadesi kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemiyor.

İlgili Makaleler