Gündem

Kuveyt Türk Bankası Hamlesini Yaptı; Otomatik Fatura Ödeme Talimatına Bir Ay Değil, Her Ay Hediye Verilecek! Kuveyt Türk Kampanyası İçin…

Her dönem yeni müşteri kazanabilmek adına birbiri ile adeta bir yarış içerisinde olan bankaların yarışı, 2022 yılında da devam ediyor. Özellikle banka ve kredi kartlarının sağladığı avantajları bu dönem artırmış olan bankalar; aynı zamanda düşük faizli kredi, yüksek limitli Kredi Mevduat Hesabı (KMH), yüksek faizli mevduat hesapları ve kampanyaları alanında da yarışıyor.

Türkiye piyasasına diğer bankalara göre çok daha yeni giriş yapmış olan Kuveyt Türk Bankası, müşteri sayısını artırabilmek adına emekli promosyonlarında çıtayı oldukça yüksek tutmasının yanı sıra bankasına müşteri çekecek kampanyalarına da her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Şimdilerde müşterilerine özel olarak otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası oluşturmuş olan Kuveyt Türk Bankası, bu kampanyaların en karlılarından birini sunmasıyla da fark yaratmayı başarıyor.

Kuveyt Türk’ten Otomatik Fatura Talimatı Veren Her Ay 50 TL Kazanıyor

1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren uzaktan hesap açılışı yapan tüm bireysel banka müşterilerinin yararlanabileceği bir kampanya düzenlemiş olan Kuveyt Türk Bankası, yeni kampanyası kapsamında her ay kazanma garantisi veriyor. Kuveyt Türk Bankası’nın gerçekleştirdiği kampanya açıklamasına göre, 1 Mayıs 2022 tarihi ile 30 Haziran tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden 2 adet fatura talimatı veren 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren uzaktan hesap açılışı yapan tüm bireysel banka müşterileri, 31 Temmuz 2022 tarihine kadar her ay debit kart ile yapacakları tek seferde 200 TL ve üzeri ilk alışveriş için 50 TL harcama iadesi alma fırsatı yakalıyor.

Kampanya Her Müşteri İçin Geçerli Oluyor

Kuveyt Türk Bankası’nın 2 adet fatura talimatı veren müşterilerine her ay debit kart ile yapacakları tek seferde 200 TL ve üzeri ilk alışveriş için 50 TL harcama iade edeceği kampanyası kapsamında her müşterisi her ay sadece bir kez yararlanabiliyor. Bu kampayayı müşteri kapsamında düzenlemiş olan Kuveyt Türk Bankası, müşterisinin farklı kartları olsa da tek bir kartından verdiği otomatik fatura ödeme talimatı ile kazanabiliyor. Öte yandan 1 Mayıs 2022 tarihinden önce 2 veya daha fazla fatura talimatı vermiş olan banka müşterileri, yeni kampanyadan yararlanamayacakken; Kuveyt Türk Bankası, bu kampanya ile diğer konu ile ilgili olan kampanyalarının birleştirilerek kullanımına da izin vermiyor.

İlgili Makaleler