Gündem

Luna’ın Batışını Bilen İsim Şimdi Başka Bir Altcoin’i Hedef Gösterdi! Orta ve Uzun Vadeli Yatırımcıları Uzak Durmaları İçin Uyardı!

Terra (Luna)’nın fiyatlarında düşüş meydana geleceğini çok önceden tahmin etmesi ile gündeme gelen kripto para traderı Algod, şimdi de başka bir altcoin’in düşüş yaşamasını beklediğini söyledi.

LUNA’daki Çöküşü Bilmişti

Terra’yı her seferinde açık açık eleştiren Algod, UST/LUNA sisteminin sürdürülebilir olmadığını söylemişti. Bu iddialarını kanıtlamak adına Terra’nın kurucusu olan Do Kwon ile bir bahse tutuşmuştu. Algod, LUNA fiyatlarının 2023 yılının mart ayına kalmadan 88 doların altında olacağını iddia etmişti. Bu iddiasında haklı çıktı çünkü LUNA şu anda 0,00018 dolar seviyesinden işlem görüyor.

STEPN Sürdürülebilir Değil

Algod’un son olarak hedef gösterdiği altcoin ise STEPN (GMT) oldu. Hareket et – Kazan modelinde olan GMT, bu yıl oldukça revaçta olan Solana tabanlı bir tokendir.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Algod, GMT ve STEPN’in kullanıcılarına çok az değer sunduklarını iddia etti. Kullanıcılarını koşma ve yürüme karşılığında ödüllendiren bir sistem ile çalıştıklarını, ancak bu sistemin sürdürülebilmesinin mümkün olmadığını ve önünde sonunda çökeceğini söyledi. Piyasalar hakkında hiçbir fikri olmayan insanların yüzlerce dolar kazanmasının mantıklı bulmadığını açıklamalarına ekledi.

Sonu Axie Infinity Gibi Olacak

İsabetli tahminleri ile dikkat çeken trader, yatırımcıları orta ve uzun vadede GMT ve STEPN’e yatırım yapmamaları konusunda uyardı. Ayrıca bu token için satış pozisyonu açmayı düşündüklerini açıklamalarına ekledi. Bu sene yaşadığı düşüşle büyük bir hayal kırıklığı yaratan, oyna- kazan modelinde bir token olan Axie Infinity’yi örnek gösteren Algod, GMT’nin sonunun da bu tokene benzeyeceğini söyledi.

STEPN (GMT) bu sene en çok artış gösteren kripto para birimlerinden birisi oldu ve yüzde 3000 seviyesinde bir artış gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler