Gündem

Market, Restoran, Su, Taksi Derken; Getir Şimdi De İş Sektörüne El Attı! Getirİş İşsiz Olan Vatandaşın İmdadına Hızır Gibi Yetişti!

Ortalama 10 dakika içerisinde market ürünleri teslimatı modeli ile tüm Türkiye’ye örnek olan ve ardından da Avrupa kıtasına açılan Getir, geçtiğimiz aylarda ABD’ye de hizmet vermeye başladığını açıklamıştı. İnternet alışverişlerinde adeta devrim niteliğinde bir yenilik gerçekleştiren Getir, market alışverişleri ile başladığı yolculuğuna bu kez iş hizmetlerini ekledi.

Türkiye’de 2015 yılından bu yana vatandaşlara hizmet veren internetten alışveriş uygulamalarından biri olan Getir, önce market alışverişleri için kurulmuştu. Ardından “GetirBüyük”ü devreye sokan Getir, bu hizmeti ile yüklü olan alışverişleri avantajlı bir şekilde gerçekleştirmeyi hedeflemişti GetirBüyük’ün ardından; restoranlar ile vatandaşları buluşturan “GetirYemek”; esnaf ile vatandaşları buluşturan “GetirÇarşı”; su satıcıları ile vatandaşları buluşturan “GetirSu”; taksiciler ile taksi arayanları buluşturan “GetirTaksi”yi hizmete sokan şirket, bu kez “Getirİş”i tanıttı.

Konuma Göre İş Bulma Dönemi Başlıyor

Son hizmeti olan Getirİş’i vatandaşlar ile buluşturmaya başlamış olan Getir, konum bazlı canlı harita özelliği ile iş arayanlar ile personel arayanları bir araya getirmeye başladı. Bu sayede yeni nesil bir iş platformu olarak da hizmet vermeye başlayan Getirİş, slogan olarak ise “Yakındaki iş, Getirİş”i seçti. 2019 yılından bu yana faaliyet gösteren iş platformu Hemeniş’in çoğunluk hisselerini alıp, bünyesine dahil eden Getir, yeni hizmeti sayesinde iş bulmayı da kolaylaştırdı. Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda kullanıma açılan Getirİş hizmeti, canlı harita üzerinden işveren ve iş arayana dahil her bir detayı göstermesiyle tüm iş platformlarının bir adım önüne şimdiden geçti. Garsondan kuryeye, ön muhasebe elemanından satış temsilcisine kadar her pozisyonun yer aldığı Getirİş hizmeti, özel ders öğretmeni gibi üniversite eğitimi gerektiren meslekler alanında da iş ilanları ve iş arama talepleri almaya başladı.

Getirİş, Güvenli ve En Yakın İşi Getiriyor

Hizmet verdiği sektörün en hızlı hizmet sağlayıcı işletmelerinden biri olan Getir, bu kez Getirİş ile rakiplerine fark attı. Her şeyden önce güvenli bir iş görüşmesini esas alan Getirİş, işveren ile iş arayan kişinin birbirine telefon ya da e-Posta adresini vermeksizin uygulama üzerinden iletişime geçebileceği, hatta bir görüşme yapabileceği sistemi ile hizmete başladı. İş ilanlarını canlı bir şekilde harita üzerinden gerçekleştiren Getirİş, Getir uygulaması içerisinde yerini alırken; “ilan ver” ve “profilimi yayınla” sekmelerinden kolaylıkla kullanımı sağlamak için de oldukça basit bir ara yüz ile oluşturuldu.

İlgili Makaleler