Ekonomi

Markete Giderken Sadece Bu Kartı Alırsanız Alışverişinizin 100 TL’si Bedavaya Gelecek! Sadece Mayıs Ayının Sonuna Kadar Geçerli Olacak! Kampanya Detayları…

Kendi banka ve kredi kartlarının kullanımını artırmak için sürekli olarak kampanya hazırlayan bankalar, bu konuda birbiri arasında da bir rekabet içerisinde oluyor. Artan enflasyonun özellikle gıda ürünlerini vurması ise, bu kampanyalarının market harcamaları üzerine yoğunlaşmasına neden oluyor.

Kampanyalarını her geçen gün daha da artıran bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, bu kez müşterilerinin market harcamalarına el atmak için harekete geçiyor. Market harcamalarına hediye TL’ler dağıtan Ziraat Bankası, alışverişlerin bir kısmının bedavaya getirilmesini sağlıyor.

Ziraat Bankası, Market Alışverişlerinde De Kazandırıyor

Müşterilerinin kazançlı bir dönem geçirmesi için düğmeye basan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile daha müşterilerini buluşturmuş bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; 6 Mayıs 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak olan market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde toplamda 1.500 TL alışveriş yapan banka müşterilerine 100 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Kampanya kapsamında katılım şartı arayan Ziraat Bankası, Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den katılımları mümkün hale getirdiği gibi kampanyaya SMS ile de katılım gerçekleştirmeyi sağlamış bulunuyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın kampanyasından SMS ile yararlanmak isteyen banka müşterilerinin MARKET yazıp 4757’ye SMS göndermesi gerekiyor.

Ziraat Bankası, Market Kampanyası Kapsamında Sadece Üye İşyerlerinde Yapılan Harcamaları Kabul Edecek

Yeni market harcaması kampanyası kapsamında detaylı bir duyuru metni yayınlamış olan Ziraat Bankası, kampanyası kapsamında sayılacak olan kampanya harcama tutarları için belirli sınırlamalar getirmiş bulunuyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen duyuruya göre, sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan harcama tutarları kampanyaya dahil edilecekken; bu harcama tutarlarının kampanya kapsamında sayılabilmesi için Bankkart POS’undan yapılması şartının yerine getirilmesi bekleniyor. Market alışverişi dahi olsa e-Ticaret siteleri üzerinden gerçekleştirilen harcamaları kampanyaya dahil etmeyen Ziraat Bankası, aynı zamanda Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemlere de herhangi bir ödül ödemesi gerçekleştirmiyor. Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemleri kabul eden Ziraat Bankası, sadece asıl kart sahibi müşterilerinin kampanyaya katılmasına izin veriyor. Bu kampanyadan kazanılan Bankkart Liraları 3 Haziran 2022 tarihine kadar müşterilerini hesabına aktaran Ziraat Bankası, ayrıca; karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri gibi işlemlere de herhangi bir ödül vermiyor.

İlgili Makaleler