Gündem

Maske Üretilen Fabrikada Covid-19 Tespit Edildi!

Şanlıurfa Siverek'teki maske üretimi gerçekleştiren fabrikadaki bir işçinin Covid-19 semptomları göstermesi üzerine test yapıldı ve testin pozitif çıktığı öğrenildi. Alınan bilgiler üzerine fabrika ve 70 işçinin karantinaya alınmasına karar verildi. Maskelerin gönderildiği yerler için de harekete geçildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki maske üretimi gerçekleştiren fabrikada, işçilerden birinde corona virüs (Covid-19) tespit edildi. 70 işçinin çalıştığı ve 45 gündür faaliyet gösteren tekstil fabrikası, jandarma tarafından kapatıldı ve karantina uygulamasına geçildi.

MASKELERİN NEREYE GÖNDERİLDİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Fabrikadaki 70 işçinin jandarma tarafından evlerinden alınarak karantinaya alınmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki yurtlara yerleştirildiği öğrenildi. Covid-19 tespit edilen fabrikanın nerelere maske gönderdiğini öğrenmek ve gerekli tedbirleri almak üzere harekete geçildiği belirtildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler