Ekonomi

Maximum Kart Sahipleri! Market Alışverişi Yapacaklara Güzel Haber!

Market alışverişi yapacak vatandaşlar bu kampanyayı bekliyordu. Maximum, müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Resmi internet adresinden yapılan duyuruda “Ekim ayı boyunca üye marketlerden farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri her ödemede 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL değerinde maxi puan kazanacaksınız. Kampanyaya maximum mobilden 31 Ekim 2021 tarihine kadar katılabilirsiniz.” ifadesine yer verildi.

Kampanya Detayları

  • Mobil ödeme kampanyasıyla her ödeme ekstra 10 TL’yi unutmayın!
  • Kazandığınız puanları 9 Kasım – 18 Kasım 2021 tarihleri arasında kullanabilirsiniz.
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.
  • Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

İlgili Makaleler