Gündem

MEB personelinin maaşından kesinti yapılacak mı? Bakan Selçuk açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Dayanışma Kampanyası için öğretmen maaşından 500 lira kesileceği iddiaları hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk iddianın gerçeği yansıtmadığını bildirerek, hukuki sürecin başlatılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, corona virüsü salgını nedeniyle Milli Dayanışma Kampanyasının başlatıldığı duyurulmuştu. Kampanyanın duyurulmasının ardından, Milli Dayanışma Kampanyası için öğretmen maaşından 500 lira kesileceği iddiaları yayılmaya başladı. Bakan Selçuk o iddialar hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Her gün sahte haberlerle uğraşıyoruz

Milli Dayanışma Kampanyası için öğretmen maaşından 500 lira kesileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Bakan Selçuk sadece resmi kaynaklardan paylaşılan bilgilere riayet edilmesini talep etti.

Bakan Selçuk twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Millet olarak zor bir süreçle başa çıkmaya çalışırken her gün başka bir sahte haberle uğraşmak ve açıklama yapmak durumunda kalıyoruz.
Hukuki süreçlerin başlatıldığının bilinmesini isterim.
Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.” İfadelerini kullandı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir