Personel Alımı

Memur olmak isteyenlere müjde! KPSS 60 puanla SYDV personel alımı başladı

Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olmak isteyenler için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle KPSS 60 puana sahip adayları yakından ilgilendiren personel alımı ilanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan geldi. Türkiye’nin bütün illerinde kaymakamlığa bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını duyurdu. SYDV güncel memur alım ilanları Hatay ve Nevşehir illeri için yayınlandı.

SYDV Hatay ve Nevşehir’de Memur Alımı Yapacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde memur olarak çalışmak isteyenler için fırsat başladı. Hatay ve Nevşehir illerindeki SYDV personel alım ilanını duyurdu. Alımı yapılacak personelin Hatay Yayladağı SYDV ve Nevşehir Merkez SYDV bünyesinde daimi olarak istihdam edileceği belirtildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılacak memurun sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrosuna atanacağı ve 18 yaşını tamamlayan adayların başvuru yapabileceği öğrenildi.

SYDV Memur Alımı Başvuru Şartları

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın duyurduğu sosyal yardım ve inceleme görevlisi personeli için iş ilanı yayınlandı. Bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuru şartları şu şekilde sıralandı: T.C vatandaşı olmak, 18-35 yaş arasında olmak, en az 4 yıllık üniversite bitirmek, KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almak, en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek.

Bunun dışında adayların sosyal iletişim becerilerine sahip olması, herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması ve MS Word Excel gibi programları iyi derecede kullanıyor olmasına dikkat edilecek. Başvuru şartları arasında ayrıca adayların başvuru yapacakları SYDV’nin bulunduğu illerde en az 6 ay ikamet etme koşulu aranacak. Hatay Yayladağı Vakfı için son başvuru tarihi 19 Temmuz 2022 olarak açıklanırken Nevşehir Merkez Vakfı için son başvuru tarihi 13 Temmuz 2022

İlgili Makaleler