Gündem

Memurun Nakit Sıkışıklığı Derdine İlaç Gibi Çare Halkbank’tan Geldi! Halkbank’ın Kamu Çalışanlarına Özel Avantajlı Kredi Oranı Açıklandı! Sadece…

Türkiye nüfusunun önemli bir kısmını oluşturan kamu çalışanları, halk arasında memur olarak da isimlendiriyor. Kamu adına topluma hizmet veren memurlar, Türkiye’de yaklaşık 8 milyon bir nüfusa sahip oluyor. Oldukça yüksek bir nüfusa sahip olmaları nedeniyle bankaların da hedef kitlelerinden biri olan memurlar, kendilerine özel kredi paketleri sunulan meslek grupları içerisinde yer alıyor.

Bir kamu bankası olması nedeniyle kamu çalışanı olan memurlara öncelikli ve avantajlı hizmet veren bankalardan biri olan Halkbank, her sene memurların nakit sıkışıklarını gidermek ve onların ihtiyaçlarını ertelememesini sağlamak için çok özel kredi paketleri oluşturuyor. 2022 yılında da bu uygulamasına devam eden Halkbank, piyasanın en avantajlı memur kredisini sunuyor.

Halkbank’tan Memurlara Özel Kredi

Kamu çalışanlarını nakit ihtiyaçlarını avantajlı faizler ile destekleyen Halkbank, memurlara özel olarak yüzde 1,79 faiz oranından başlayan kredi paketleri oluşturmuş bulunuyor. Memurların 50.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını anında karşılayan Halkbank, kredi tahsis ücreti ödemek istemeyen kamu çalışanlarına ise yüzde 1,84 faiz oranı ile kredi sağlama seçeneği de sunuyor. Bunun yanı sıra 50.000 TL’ye kadar olan kredilerini 36 aya varan vade seçenekleri ile sunan Halkbank, her ay kolay geri ödemeler ile memurları destekliyor. Bu şartlar altında yüzde 1,79 faiz oranı ve 36 vade ile Halkbank’tan çekilecek olan 25.000 TL tutarındaki bir kredini aylık geri ödemeleri sadece 1.004,28 TL oluyor.

Halkbank’ın Memur Kredileri Esnek Geri Ödeme Seçenekleri Sunuyor

Tüm kamu bankaları gibi esnek geri ödeme seçenekleri ile müşterilerini her daim destekleyen Halkbank, kamu çalışanlarını da esnek ödeme planları ile desteklemeye devam ediyor. Bu esnek geri ödeme planları kapsamında Halkbank’tan çekilecek olan bir kredi; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödeme seçenekleriyle geri ödenebiliyor. Bu sayede çektikleri kredileri daha kolay kapatma şansı bulan memurlar, kendine ve bütçesine uygun özel bir ödeme planı talep edebiliyor. Uygun faiz, uzun vade ve esnek geri ödeme planlarının yanı kolay ulaşılabilir bir bankacılık hizmetini ilke edinmiş olan Halkbank, kamu çalışanlarına özel kredisinin başvurularını şubelerinden aldığı gibi Halkbank Mobil veya Halkbank İnternet Şubesi üzerinden de alıyor. Böylelikle de memurlar, evinden dahi çıkmadan, acil nakit ihtiyaçlarına saniyeler içerisinde oldukça avantajlı bir çözüm yaratabiliyor.

İlgili Makaleler