Gündem

Meteoroloji O Bölgeleri Uyardı! Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, yarın İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun Batısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar yaşanabilir ve kısa süreli bir fırtına meydana gelebilir.

Meteoroloji tarafından yapılan duyuruya göre, yarın İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun Batısı ile Batı Karadeniz’in iç kısımlarında kuvvetli rüzgarla beraber kısa sürecek bir fırtına meydana gelmesi bekleniyor.

FIRTINA MEYDANA GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kamuoyuna yaptığı çağrıda, yarın İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun Batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde rüzgarın öğlen saatlerin kendini kuvvetlenerek göstereceğini ve kısa sürecek bir fırtına meydana geleceği belirtildi.

OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI

Yaşanan kötü hava koşulları sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklar, çatıların uçması, ağaçların yıkılması ve tozun kalkması gibi durumlara hazırlıklı olunması gerektiği vurgulandı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler