Gündem

Meteoroloji’den Bir Uyarı Daha Geldi ! Kuvvetli Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak kuvvetli yağış olacağı ifade edildi. Söz konusu açıklamada yurdun bazı bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada bugün yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı ifade edildi.

METEOROLOJİ’DEN UYARI YAPILDI

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz’in batısı, Doğu Anadolu’nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Yozgat, Çorum, Rize ve Artvin çevreleri için uyarı yapıldı. Söz konusu açıklamada bu iller için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiği ifade edildi.

Marmara’nın kuzey ve batısı, Bursa, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevreleriyle Adana’nın iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli yağış öngörülüyor.

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey yönlerden, Güney ve İç Ege ile Batı Akdeniz’in batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi beklendiği ifade edilerek denizlerde ise Batı Karadeniz’de fırtına, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar öngörülüyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir