EkonomiGündem

Migros Resmen Çıldırdı: O Üründe İndirimin Kralını Yaptı. BİM, A101, Şok Hepsi Bir Anda Silindi! İşte Migros 8 Mart İndirim Kataloğu…

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros, her geçen gün kampanyalarına bir yenisini daha eklemeye başladı. Özellikle Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından fiyatları artmaya başlayan ayçiçek yağında yeni kampanyalar geliştirmiş olan Migros marketleri 8 Mart 2022 Salı günü kampanyalarını henüz açıkladı.

Her hafta birbirinden indirimli ürünleri ile müşterilerinin karşısına çıkmaya devam eden Migros marketleri, kendi marka ürünlerinde ciddi bir indirime gitti. Migros markasına ait olan tereyağının 500 kilogramlık paketini 32 lira 60 kuruşa indiren Migros, kendi markasının yoğurdunun 3 kilogramını 25 TL’ye indirdi. Yine kendi markasına ait olan hellim peyniri 16 lira 50 kuruştan satışa sunan Migros, kendine ait olan unun 2 kilogramını ise, 14 lira 25 kuruştan satışa çıkardı. Öte yandan Migros’un diğer indirimleri, vatandaşların Migros’un şubelerine akın etmesine neden oldu.

Migros 8 Mart 2022 Salı Günü İndirimlerini Duyurdu

Son günlerde artan fiyat pahalılığına karşı yaptığı indirimler ile öne çıkan Migros marketleri, 8 Mart 2022 Salı günü indirimlerini müşterilerine duyurdu. Kadınlar gününe özel olarak vücut şampuanlarında 1 alana 1 bedava kampanyası geliştiren Migros; deodorant ve kitap çeşitlerinde yüzde 40, çikolata çeşitlerinde ise, yüzde 25 indirime gittiğini açıkladı. Bunun yanı sıra Pınar marka tost peynirinin 600 gramını 52 lira 95 kuruşa çeken Migros; Bahçıvan marka dilimli beyaz peynirin 420 gramını 28 lira 90 kuruşa, Pınar marka süzeme peynirin 500 gamını 22 lira 75 kuruşa, Tahsildaroğlu gurme klasik peyniri 53 lira 25 kuruşa indirdi. Öte yandan temizlik ürünlerde de ciddi indirime giden Migros, Sofia marka tuvalet kağıdının 32’lisini 89 lira 90 kuruşa, Solo marka 6’lı havlu ruloyu 34 lira 90 kuruşa indirirken; Kotex marka hijyenik ped çeşitlerinde yüzde 20 indirim uyguladı. Migros marketleri ayrıca et ve et ürünlerinde de indirim uyguladığını duyurdu.

Migros’ta Asıl İndirim Ayçiçek Yağına Geldi

Şimdilerde vatandaşın cebini adeta yakar hale gelmiş olan ayçiçek yağında dev bir indirime giden Migros marketleri, bugünden itibaren Komili marka ayçiçek yağının 4 litresini 94 lira 90 kuruşa indirdiğini duyurdu. Bunun yanı sıra Tat marka ürünlerinde de indirime giden Migros marketleri, bu markanın domates salçasının 710 gramını 13 lira 90 kuruşa indirirken; yine aynı markanın domates salçasının 1700 gramını 34 lira 90 kuruşa indirdi. Yayla marka fasulyesinin 1 kilogramını 22 lira 95 kuruşa indiren Migros, Sinangil marka unun 5 kilogramlık paketinde ve Duru bulgur çeşitlerinde de indirime gitti.

İlgili Makaleler