Gündem

Milli Savunma Bakanılığı Duyurdu: Orduevleri Sağlık Çalışanlarına Açıldı

Milli Savunma Bakanı Akar'ın yaptığı açıklama üzerine, sağlık çalışanları, belirli orduevlerinde ve askeri misafirhanelerde konaklayabilecek.

Milli Savunma Bakanlığı, corona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele çerçevesinde alınan önlemlerin yurt içinde ve sınır ötesinde bulunan birliklerde uygulandığından emin oluyor.

Milli Savunma Bakanlığı’nca alınan önlemler doğrultusunda birliklere, karargâhlara ve askeri kurumlara herhangi bir ziyaretçinin kabul edilmeyeceğini; misafirhanelerde ve orduevlerinde ise görevli personel dışında kimsenin konaklamayacağını aktarmıştı.

 TOPLAM 254 ODA SAĞLIK GÖREVLİLERİNE AYRILDI

Bu doğrultuda, belirli bazı orduevleri ve misafirhaneler, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın açıklamasıyla sağlık çalışanlarının konaklamasına açıldı.

Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi’nde toplam 254 oda olmak üzere sağlık görevlilerine ayrıldı.

Alınan haberlere göre, sağlık görevlileri, belirli misafirhanelerde ve orduevlerinde konaklamaya başladı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir