GündemKamu Haberleri

Milyonlarca Araç Sahibine Müjde ! Tüm Borçlar İçin Harekete Geçildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamalarında vatandaşların ayrı ayrı kamu kurumuna gitmek zorunda kalmadan Tek Durak Hizmet Noktası üzerinden farklı iş ve işlemleri yapabilmeleri için pilot çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay çok önemli açıklamalarda bulundu. Oktay açıklamalarında tüm borçlar için harekete geçildiğini ifade etti. Konu ile ilgili olarak Dijital Türkiye ve Bürokrasinin Azaltılması Toplantısında açıklama yapan Fuat Oktay “Dijital Türkiye Versiyon 1.1 ile vatandaşa 399, iş dünyasına 465 ve kamuya 334 olmak üzere ilave 1198 hizmetin Dijital Türkiye Portalı’ndan sunulması sağlanmıştır.” dedi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Dijital Türkiye Portalı’ndan yakında kullanıma açılacak ‘araçlarım’ sayfası ile vatandaşlarımızın araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm bilgilerine tek bir sayfa üzerinden erişilebilecek”

Tüm borçlar için harekete geçilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklamalarında vatandaşların ayrı ayrı kamu kurumlarına gitmek zorunda kalmadan farklı iş ve işlemleri yapabilecekleri Tek Durak Hizmet Noktası’nın pilot çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Tüm Borçlar İçin Harekete Geçildi
Tüm Borçlar İçin Harekete Geçildi

Bu çalışmalar kapsamında bir gelişme olduğunda anlık olarak okuyucularımızla paylaşacağız.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir