Gündem

Milyonlarca Araç Sahibini İlgilendiriyor ! Gece Yarısı Kapanabilir

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Corona virüsü tedbirleri kapsamında ilan edilen kısmi sokağa çıkma yasakları ve birçok iş yerinin evden çalışmaya geçmesi nedeniyle akaryakıt bayilerinin satışları büyük ölçüde düştü. Konu hakkında TABGİS Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

TABGİS Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Sözcü’nün aktardıklarına göre Zülfikar açıklamalarında iş kayıplarının şehirler arası ulaşımın yasaklanması ile daha da arttığını, geceleri akaryakıt bayilerinin kapatılmasının değerlendirildiğini ifade etti.

Akaryakıt bayilerinin içinde yer alan marketlerin satışları da yüzde 60’a yakın geriledi. Bu konu hakkında Zülfikar açıklamalarında “süpermarket kalabalığına girmek istemeyenlerin belirli ürünlerde akaryakıt bayilerinin marketini tercih ettiğini” ifadelerini kullandı.

“TEKLİFİMİZE YANIT BEKLİYORUZ”

Zülfikar açıklamalarının devamında Türkiye’de yer alan 13 bin akaryakıt bayiinin toplam 250 bin kişiye istihdam yarattığını ifade etti ve şöyle konuştu:

“Biz çalışanlarımızı ücretsiz izine çıkartmıyoruz. Ücretli izinler başladı. Geceleri bazı bayilerin kapatılması teklifimize yanıt bekliyoruz”

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), corona virüsü salgını ve olumsuz ekonomik koşullara rağmen 24 saat vatandaşlara hizmet veren akaryakıt istasyonu sahipleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir