Genel

Milyonlarca emekli araştırıyor! İşte en yüksek promosyon ödeyen banka

2020’de milyonlarca emekli en çok promosyon miktarını araştırıyor. Hangi banka en yüksek promosyonu ödüyor?İşte en çok promosyon ödeyen banka

Yaklaşık 13 milyon emekli 2020 yılı içerisinde bankaların yapacağı prpmosyon miktarını merakla araştırıyor. SGK ve Türkiye Bankalar Birliği’nin bu konuda masaya oturduğu konuşuluyordu. Ancak TBB’den kötü haber geldi. TBB, emeklilere promosyon ödemelerine ilişkin herhangi bir çalışmanın olmadığını belirterek açıklamada bulundu. TBB tarafından yapılan yazılı açıklamada “Emeklilere ödenecek promosyon rakamının belirlenmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların Türkiye Bankalar Birliği ile görüşmeler yaptığına ilişkin basın kuruluşlarınca haberler yapıldığı görülmektedir. Türkiye Bankalar Birliği’nin bu konuda herhangi bir çalışması veya görüşmesi bulunmamaktadır.” İfadeleri kullanıldı.
Bununla birlikte emekliler tarafından daha yüksek miktarda gelir etmek için hangi bankanın daha yüksek miktarda promosyon ödemesi yaptığı merak ediliyor.
İşte Bankalar tarafından emeklilere ödenen promosyon miktarları:

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası emeklilerin aldığı maaş miktarına göre farklı ödemeler yapıyor.
1.000 TL altında emekli aylığı alanlara 300 TL,
1.000 TL ila 2.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 375 TL,
2.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 450 TL

TEB BANKASI

2 otomatik fatura talimatı verenlere promosyonu artırıyor. Maaşı 999 liraya kadar olanlar 850, 1.000 ile 1.999 lira arasında olanlar 925, 2 bin lira ve üzeri olanlar ise 1.000 lira promosyon alabiliyor. Emekli yakınını getirenlere de 100 lira ödeme yapıyor.

ŞEKERBANK

450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına, 150 lira ek nakit veriyor. Ücretsiz havale-EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği imkanları sunuyor.

QNB FİNANSBANK

Emekli maaşını taşıyıp herhangi bir bankacılık ürününü kullananlara 700 liraya varan ödeme veriyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödüyor.

DENİZBANK

450 liraya varan promosyon ödemesi yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. İndirimli alışveriş, özel faizli kredi gibi uygulamaları var.

İŞ BANKASI

450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

AKBANK

450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor.

FİBABANKA

Maaşa göre 330, 415, 500 lira ödeme yapıyor.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir