Ekonomi

Milyonlarca Emekliye Sevindiren Haber ! 625 Lira Ek Ödeme

Türkiye'de bulunan milyonlarca emekliye sevindiren haber verildi. Emekli vatandaşlara promosyon adı altında 625 lira ek ödeme gündeme geldi. Peki bu ödemenin detayları nedir?

Türkiye’de milyonlarca emekliye yönelik promosyon fırsatı devam ederken 625 lira ek ödeme gündeme geldi. Promosyon konusunda özellikle yeni emekli olan kişilerin nasıl bir yol izleneceği merak konusu olurken yeni emekli olan vatandaşların da bu promosyon ödemesinden yararlanabileceği belirtildi.

PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli maaşı ile birlikte promosyon almak isteyenlerin yapması gereken tek işlem bankalara başvuru yapması yeterli olacak. Bu doğrultuda bankaların ortak şartı ise 3 yıl boyunca emekli maaşının aynı bankadan alınması. Bu şartın kabul edilmesi ile birlikte yapılacak sözleşme, promosyon alınmasına imkan sağlıyor.

Konu ile ilgili olarak 2017 yılında yapıldığı gibi bu tarihte söz veren emekliler için süre doldu. Bu nedenle 2020 yılı itibariyle emeklilere promosyon ödemelerinde yeni bir dönem de başlamış durumda.

Bu doğrultuda yeni emekli olan vatandaşlar maaş almak istedikleri bankaya giderek promosyon sözleşmesi imzalamak sureti ile promosyon ödemelerini alabileceklerdir.

EN AZ 625 LİRA ÖDEME

Promosyon ödemeleri ise şu şekilde:

Emekli maaşı bin 500 ile 2 bin 500 lira arasında olanlar en az 625 TL,

2 bin 500 liranın üstünde olanlar ise en az 750 TL

Emekli olan vatandaşlar banka şubelerine giderek promosyon tekliflerini inceleyebilirler.

İlgili Makaleler