Ekonomi

Milyonlarca Kişiye Müjdeli Haber ! 30 Bin Lira Nakit Destek Veriliyor

Corona virüsü salgını döneminde vatandaşlara çeşitli destekler veriliyor. Salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara Vakıfbank tarafından Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketleri kapsamında 30 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanıyor.

Vakıfbank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketleri kapsamında corona virüsü salgını döneminde ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara kredi desteği sağlanıyor. Bu destek hakkında Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada “Normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin doğacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanabilmesi ve yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisi ve Faturalı Tüketici Kredisi sunmaktayız” ifadelerine yer verildi.

30 BİN LİRAYA KADAR KREDİ

Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisi ve Faturalı Tüketici Kredisi adı altında vatandaşlara kredi imkanı sağlanıyor. Bu kredi ise 30 bin liraya kadar varabiliyor.

Vakıfbank tarafından konu hakkında yapılan açıklamada anlaşılmalı olunan yerli üretim yapan mobilya, beyaz eşya, elektronik gibi çeşitli ürünleri alacak bireysel müşterilerin bu uygulamadan yararlanabileceği belirtilerek şöyle denildi:

“Anlaşmalı olduğumuz yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarından alışveriş yaparak harcama tutarını kredilendirmek isteyen tüm bireysel müşterilerimiz Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisinden faydalanabilir. Satın alacağınız ürüne ilişkin ödeme tutarını gösteren proforma veya kesin fatura ve yapılan ödemeye İlişkin Taahhütname (firmadan alınacak) ile birlikte size en yakın Şubelerimize başvurabilirsiniz”

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Kredinin özellikleri ise şöyle belirtildi:

3.000-30.000 TL’ye kadar

Azami 60 ay vade

Aylık %0.89 faiz oranı

HANGİ HARCAMALAR İÇİN KREDİ VERİLECEK?

Vakıfbank tarafından duyurulan kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için yapılan açıklamada kredi anlaşması olmayan yerli üretim yapan firmalardan alınacak pencere sistemleri, ev boya-seramik kapı, ev teksitil, bisiklet gibi harcamalar için kredi kullanılabileceği belirtildi. Kredi paketi hakkında şu ifadeler kullanıldı:

“Kredi anlaşması bulunmayan, yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet harcamalarını kredilendirmek isteyen tüm bireysel müşterilerimiz Faturalı Tüketici Kredisinden faydalanabilir.

Satın alacağınız ürüne ilişkin ödeme tutarını gösteren, proforma veya kesin fatura ile birlikte size en yakın Şubelerimize başvurabilirsiniz.

Faturalı Tüketici Kredisi kapsamında açılan krediler firma hesabına aktarılacaktır”

İlgili Makaleler