Ekonomi

Milyonlarca Kişiye Zamlı Ödeme ve İkramiye Hakkında Yeni Açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından zamlı emekli maaşı ve bayram ikramiyesi hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada Bağ Kur'lu emeklilerin ikramiye ve maaşlarının bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladığı belirtildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk daha önce yaptığı açıklamalarında emeklilere ikramiyelerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi ve iyi bayramlar dileklerini iletti. Bu ödemeler hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarında Bağ Kurlu emekli vatandaşların emekli maaş ödemeleri ile bayram ikramiyelerinin bugün hesaplara yatırılacağını belirtti.

ÖDEMELER BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLIYOR

Konu ile ilgili olarak SGK tarafından yapılan açıklamada “Bağ-Kur’lu emeklilerimiz ve hak sahiplerinin Emekli Aylığı + Bayram İkramiyelerini bugün ödemeye başlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca SGK tarafından daha önce yapılan açıklamada “Zamlı temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK’lı emeklilerimiz için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur’lu emeklilerimiz için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacak” ifadeleri kullanılmıştı.

Ziraat Bankası’ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. gününde alanlara 29 Temmuz’da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alanlar 28 Temmuz’da ödeme yapılacak.

İlgili Makaleler