Ekonomi

Mobil başvuruya özel 20 bin TL teklif geldi: Acil nakit ihtiyacına 0,99 faizli kredi teklifi devam ediyor!

Acil nakit ihtiyacı bulunan kaçırılmayacak teklif DenizBank’tan geldi. Bankaya gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden 20.000 TL’ye kadar acil nakit ihtiyacı bulunanlara düşük faizli kredi kampanyası duyuruldu.

Bankaların belirli dönemlerde zor durumda kalan vatandaşlarına sunmuş olduğu kredi teklifleri düşük faiz oranları ile birlikte destekleniyor. Kredi borcu birikenler, kredi kartı limiti dolup taşanlar için tüm borçları kapatmayı sağlayacak. 20.000 TL’ye kadar %0,99 faiz oranı üzerinden kredi teklifi vatandaşları bir nebze olsun rahatlatacak.

Denizbank 31 Ocak 2023 tarihine kadar Mobildeniz uygulaması üzerinden yapılacak kredi başvurularında düşük faiz fırsatından faydalanabilme özelliğini kampanya olarak duyurdu. Kredi kullanımını fırsata dönüştürecek ve bu sırada acil nakit ihtiyacına da son verecek olan kampanyaya katılmak isteyenlerin başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

DENİZBANK 20 BİN TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

DenizBank’ın 20.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler Mobildeniz uygulamasını cep telefonuna indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan “Müşteri Ol” butonuna tıklanarak kısa sürede görüntülü görüşme yolu ile müşteri olma süreci tamamlanabilir. İlk kez Denizbank müşterisi olacaklar bu fırsattan yararlanabilecek. Mobildeniz uygulaması üzerinden yapılacak müşteri hesabı başvurusu açıldıktan sonra kredi başvurusu yine aynı hesap üzerinden yapılabilecek. Alınacak kredinin detayları da belli oldu.

DENİZBANK 20 BİN TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI

20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvuruları 12 ayda geri ödenebilecek. Başvuru sırasında hayat sigortası otomatik olarak başlatılacaktır. %0,99 faiz oranı üzerinden kredi kullanımı sağlanabilecek. Rakamlar kişinin kredi kartı borçları, kredi findeks notu gibi farklı etkenlerle değişebilir.

İlk kez Denizbank müşterisi olanlar ve kredi başvurusu yapanlar bir aylık dönem boyunca bu faydadan yararlanabilecek. Şartlarda mobil uygulama üzerinden yapılacak olan başvuruda ek bir belge talep edilmiyor. Ancak banka istediğinde ek belge ya da kefil talebinde bulunabilir.

DENİZBANK 20 BİN TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI ÖDEME TABLOSU

Genel olarak belirlenmiş yasal sınır gereğince 100.000 TL üzerindeki tutarlar 12 ay ile vadelenebilir. 50.000 TL ve 100.000 TL arasındaki tutarlar 24 ay vadelenebilir.  50.000 TL altındaki tutarlar maksimum 36 aya kadar vadelenebilir. Banka bu durumda insiyatifini de kullanabilir. Başlangıçta alınacak kredi tahsis ücreti kredi tutarının binde 5’ini aşamaz.

DenizBank’ın sunmuş olduğu 20.000 TL kredi teklifi örnek ödeme tablosu aşağıdaki listeden takip edilebilir:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL
  • Kredi vade süresi: 12 ay
  • Kredi faiz oranı: %0,99
  • Kredi aylık taksit ödemesi: 1.803,75 TL
  • Kredi tahsis ücreti (tek seferliktir): 100 TL
  • Sigorta ve vergi ücretleri toplam: 202,10 TL

İlgili Makaleler