Gündem

Mobilya ve ev tekstili harcamalarına, Türkiye İş Bankası’ndan destek! 200 TL değerinde indirim hakkı tanımlanacak! Son başvuru tarihi 30 Kasım!

Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde satışa sunulan pek çok hizmetin ve diğer hizmet ürünlerinin fiyatlandırılmasında döviz kurlarının ve altın piyasasının dikkate alınması, yeni dönemin en büyük ekonomik probleminin yüksek enflasyon olmasına sebep oldu. Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü göstergelerinin fiyat değişikliklerine yol açması ile birlikte üst seviyelere ulaşan enflasyon, sektörel bazda bakıldığında hemen hemen her hizmet ürününe yüksek oranlarda zamların yansıtmasına neden oldu. Bu durum, vatandaşların bütçelerinin dara düşmesine ve geçim sıkıntılarına yol açtı.

Yeni dönemde başlamış olan Rusya-Ukrayna savaşı ve yüksek enflasyona karşı ülke yönetimlerinden gelen faiz artırımı kararları, piyasaların daha da karışmasına sebep oldu. Gelişimini sürdüren ülkeler arasında olan ve bu sebep ile de hassas bir ekonomik teraziye sahip olan Türkiye, ekonomik göstergelerin olumsuz tablolarından bir hayli etkilendi.

Ekonomi piyasalarında ve piyasaları direkt olarak etkileyen alanlarda yaşanan tüm bu değişiklikler, yeni dönemde evlilik hayali kuran veya evini yenilemek isteyen vatandaşları şaşkına çevirdi. Ürünlerin yükselen fiyatları karşısında bütçe desteğine ihtiyaç duyan vatandaşların yüzlerini, Türkiye İş Bankası’ndan gelen yeni kampanya haberi güldürdü. Banka, ay sonuna kadar mobilya ve tekstil sektörü harcamalarında geçerli olan indirim kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN VIVENSE İNDİRİMİ!

Sektörün önemli isimlerinden olan Türkiye İş Bankası yeni dönemin artan mobilya ve ev tekstili ürün fiyatlarına karşı tüketicinin yanında yer alarak Vivense ile yeni bir iş birliğine imza attı. Banka, mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan Vivense iş birliği kapsamında 30 Kasım tarihine kadar Maximum kart ile tek seferde yapılacak olan 4 bin TL ve üstü harcamalara, 200 TL değerinde MaxiPuan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI VIVENSE İNDİRİM KAMPANYASI BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası’nın 200 TL’lik MaxiPuan hediyeli Vivense kampanyasına, bankanın mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” sekmesinden başvuru yapılabilmektedir.

İlgili Makaleler