Gündem

N11’den Bedava Alışverişin Yolunu Vakıfbank Gösterdi! Alışveriş Kredisi Nasıl Alınır? Üstelik Bu Alışverişlerde N11 Ve Vakıfbank…

Kredilerin hayatımızın bir parçası olmaya başladığı andan beri her geçen gün bir kredi çeşidi daha hayatımıza giriyor. Son zamanların popüler kredi türlerinden biri olan alışveriş kredileri, özellikle e-Ticaret sitelerinde yapılacak olan alışverişleri ya da tutar olarak pahalı ürünlerin alımlarında kullanılmak için vatandaşlara sunuluyor. Bu kapsamda N11 ile yeni bir iş birliğine gitmiş olan Vakıfbank, çok avantajı dijital alışveriş kredisi sağlıyor.

İhtiyaçların ertelenmemesi için müşterilerini sık sık uygun faizli ve faizsiz kredileri ile destekleyen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, bu kez de internet alışveriş yapacak olan vatandaşların imdadına yetişiyor. N11 isimli e-Ticaret sitesinden yapılacak olan alışverişlere anında kullanılacak bir dijital kredi sağlayan Vakıfbank, bu yeni kredisinin tüm özelliklerini ve şartlarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

N11’den Yapılacak Alışverişleri Vakıfbank Dijital Kredisi Ödüyor

Dijital çağın en büyük iki getirisinden biri e-Ticaret siteleriyken; diğeri de bankaların hızla dijitalleşmesi ve evden çıkmaya gerek bırakmaması oluyor. Bu her iki avantajı da birleştiren dijital alışveriş kredisi, bu kez N11 isimli e-Ticaret sitesi ile Vakıfbank iş birliğinden geliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını anında giderebilmesi için dijital alışveriş kredisi sağlamaya başlamış olan Vakıfbank, faizsiz bir biçimde bu krediyi sunuyor. Herhangi bir faiz ödemeden 5.000 TL’ye kadar dijital alışveriş kredisinden yararlanabilecek olan vatandaşlar aynı zamanda geri ödemeleri 36 aya kadar taksitlendirebiliyor. Üstelik bu krediden yararlanmak için Vakıfbank şubelerine gitmeye de gerek kalmamış bulunuyor.

N11 Dijital Alışveriş Kredisi Nasıl Kullanılır?

Dijital dönüşüm konusunda oldukça iyi bir iş çıkarmış olan Vakıfbank, şimdi de müşterilerine tek bir tık ile nakit desteği sağlıyor. N11’den yapılan alışveriş esnasında kullanılabilecek olan N11 dijital alışveriş kredisi, alışverişlerin ödeme kısmından yapılan başvuru ile gerçekleştiriliyor. Masterpass üyesi Vakıfbank Bankomat Kartı olan herkesin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında onaylanan tutar, anında müşterinin hesabına aktarılıyor. Buradan da N11 isimli e-Ticaret sitesine aktarılarak, güvenli bir şekilde ödemenin sağlanması mümkün hale gelmiş bulunuyor. Vakıfbank, bu kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşları, ödeme adımında “Dijital Kredi İle Öde” seçeneğine tıklamaya davet ediyor.

İlgili Makaleler