Genel

Nakde Sıkışanlara, Borcu Olanlara O Bankadan Sadece Bir SMS İle Kredi Veriliyor! Üstelik 92 Gün Boyunca Geri Ödeme Yok! Başvuru İçin…

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların geri ödemeler konusunda rahat bir nefes alabilmesi için düğmeye basmış olan Akbank, yeni ihtiyaç kredisi paketi ile müşterilerini buluşturmuş bulunuyor. Uygun faiz ve esnek geri ödeme seçenekleri sunan Akbank, konuyla ilgili detayları da kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Nakit ihtiyaçları için vatandaşların ilk başvuru yaptığı bankalardan biri olan Akbank, her geçen gün verdiği kredi türlerini artırmaya devam ediyor. Özellikle ihtiyaç kredilerinde anında nakit sağlamak üzerine kolay başvuru sürecini de devreye sokmuş olan Akbank, ödemeler konusunda sağladığı ertelemeler ile de cazip kredi paketleri oluşturmuş bulunuyor.

Akbank’tan Nakit Sıkışıklığına İlaç Gibi Kredi

Acil nakde ihtiyacı olanlar için ihtiyaç kredisi paketleri sunmaya devam eden Akbank, avantajlı faiz oranları ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Sigortalı ihtiyaç kredileri için faiz oranlarını yüzde 1,88 oranından başlatan Akbank, sigortasız faiz oranları içinse yüzde 1,94 oranından başlayan oranlar belirlemiş bulunuyor. 50 bin TL’ye kalan nakit ihtiyaçları için 36 aya kadar varan vade seçenekleri sunan Akbank, 50 bin TL üzerindeki tüm nakit ihtiyaçları içinse 24 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kredi başvuruları almaya devam eden Akbank, erteleme kredi seçenekleriyle de 92 güne kadar varan ödeme ertelemeleri sağlıyor.

Akbank’tan Üç Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Avantajlı faizler ile sunduğu kredi paketlerini ertelemeli ödemeler gibi avantajlar ile destekleyen Akbank, kredi çekecek olan müşterilerine ilk taksit ödemesini erteleme kolaylığı sağlıyor. Üç ay boyunca herhangi bir ödeme talep etmeyen Akbank, 36 aya kadar sunduğu vade seçeneğinden ilk üç ayı düşerek ödemeleri eşit taksitlere bölüyor. Sadece T.C. kimlik numarası ile Akbank’a SMS atarak ihtiyaç kredisinden yararlanıp, yararlanamayacağını öğrenebilen vatandaşlar, Akbank’tan aldığı onayın ardından kredisini kullanmaya başlayabiliyor. Öte yandan şubeden kredi kullanımları için birtakım belgeler talep eden Akbank, SMS ile kredi başvurusunun ardından bu belgelerin kredi alacak olan kişiler tarafından şubeye teslim edilmesini talep ediyor. Akbank’ın kredi çekimleri için istediği belgeler arasında; nüfus cüzdanı ya da nüfus cüzdanı yerini geçen belgelerin aslı ve fotokopisi, maaşını Akbank’tan almayan müşteriler için gelir belgesi veya SGK hizmet döküm belgesi ile ikametgah belgesi yer alıyor.

İlgili Makaleler