Ekonomi

Nakit Arayanlar Dikkat! Bankamatikten TC Numarasıyla Anında 5 Bin TL Kredi

Türkiye’de hayat pahalılığının giderek artması vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk yaşamalarına yol açıyor. Nakit bulmakta zorlanan kişiler, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor. Son dönemde bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvurularda patlama yaşanırken, bazı kişiler kredi çekmenin daha kolay yollarını arıyor. Bu kapsamda nakit ihtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyenlere özel 5 bin TL acil kredi kampanyası başlatıldı.

Bankalar müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık işlemlerinde özellikle ihtiyaç kredisi kullanımlarına büyük önem veriyor. Bankalarda ihtiyaç kredisi kadar önem taşıyan bir diğer finansman desteği ile nakit avans oluyor. Taksitli nakit avans çeken müşteriler, hiçbir başvuru süreciyle uğraşmadan banka ve kredi kartı sayesinde bankamatik üzerinden nakit desteğine ulaşabiliyor. Acil nakit arayanlar için bankamatikten en hızlı ve kolay 5 bin TL çekmenin yolu olan taksitli nakit avans kampanyaları gündeme geldi.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Garanti BBVA Bonus özelliğine sahip olan kredi kartları için müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu bankadan kredi kartına sahip kişilere ATM üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla nakit para desteği veriliyor. Hemen Garanti BBVA bankamatiğine giden bir müşteri Bonus özellikli kredi kartı ile 5 bin TL ve üzerinde taksitli nakit avans çekebiliyor. Sunulan taksitli nakit avans kampanyasına göre 5 veya 12 ay vade seçenekleri ile acil nakit ihtiyacını ekonomik olarak karşılamak mümkün hale geliyor.

Bankanın resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre taksitli avans çekmek artık çok daha kolay. Garanti BBVA müşterileri bankamatik, İnternet şubesi, tüm banka şubeleri, Garanti BBVA mobil uygulama, Bonusflaş uygulaması, 444 0 333 numaralı Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden taksitli nakit avans işlemleri için gerekli başvuruları yapabiliyor.

Halkbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Önde gelen kamu bankalarından Halkbank ise Paraf isimli kredi kartına özel kampanyalarını duyurdu. Paraf karta sahip müşteriler, taksitli nakit avans çekerek 5 bin TL’den 15 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Bankanın resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre 3, 6, 9 ve 12 ay vade seçenekleriyle sunulan Halkbank taksitli nakit avansın faiz oranı yüzde 1,80 oldu.

İlgili Makaleler