Gündem

Nakit İhtiyaçları İçin Bu Bankaları Bir Yere Not Edin! Hemen Çekin, Ödemelere Üç Sonra Başlayın! Şartsız, Kefilsiz Ertelemeli İhtiyaç Kredisi İçin…

Bankaların en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredileri, bankaların da kendi aralarında en çok rekabet ettikleri alan olarak öne çıkıyor. Bu rekabet kapsamında vatandaşlara en avantajlı kredi hizmetini sağlamak adına adeta yarış içerisinde olan bankalar, her dönem kredi paketlerine birtakım yenilikler eklemeye devam ediyor. Bu sene bankalar arasındaki kredi yarışında belirleyici olan etmen ise, geri ödemelerin ertelenebiliyor olması oluyor.

Özellikle geri ödemeler konusunda son derece esnek olan bu bankalar, üç aya kadar erteleme seçenekleri ile müşterilerinin rahat bir nefes almasını ve borçlarını daha kolay ödemesini destekliyor. Akbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından verilen bu hizmet kapsamında nakit ihtiyacını anında karşılayan bankalar, en erken geri ödemeler için 90 güne kadar erteleme sağlayabiliyor.

Akbank ve Yapı Kredi Bankası’ndan Ertelemeli Kredi Seçenekleri

Şubeye bile gitmeden anında nakit ihtiyaçlarını karşılayan bankalardan biri olan Akbank, başvuru yapan vatandaşlara yüzde 2,44’ten başlayan faiz oranları ve tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Müşterilerine özel olarak üç aya varan geri ödeme ertelemesi sunan Akbank, bu süreyi toplam vadeden düşerek, kalan aylara göre taksitlendirme sağlıyor. Bu şartlar altında ve ortalama yüzde 2,76 faiz oranı ile Akbank’tan çekilecek olan 10.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisinin 36 ay vadelik geri ödemeleri ise sadece 479,61 TL oluyor. Aynı şekilde ertelemeli ödemeli hizmet veren bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası ise, yüzde 2,94 oranıyla 36 aya varan vadesi olan ihtiyaç kredileri sağlıyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi Bankası’ndan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin aylık geri ödemeleri ise minimum 517,67 TL olacak şekilde ayarlanabiliyor.

Vakıfbank’tan Hem Uygun Faizli Hem de Ertelemeli Kredi

Nisan ayında en uygun faiz ile kredi veren banka olan Vakıfbank, erteleme ödemeli kredisini de diğer kredilerinde olduğu gibi yüzde 1,55’tan başlatıyor. Tutara göre 36 aya varan vade seçenekleri sunan Halkbank, 50 bin TL ve altındaki krediler için 36; 50 bin TL üzeri krediler için ise 24 ay taksit yapıyor. Ertelemeli taksitlerden düşen Vakıfbank’tan bu şartlar altında çekilecek olan 40.000 TL’lik bir kredinin geri ödemeleri ise, en uzun vade seçeneğiyle aylık 1.534,25 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler