Gündem

Nakit sıkışıklığına ING Bank’tan eşsiz çözüm: 20 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına, yüzde 0,99 düşük faiz fırsatı!

Artan nakit sıkışıklıklarına karşı tüketicilerin yanlarında yer alan ING Bank, 20 bin TL üst limit ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurarak kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde katlanarak artan nakit sıkışıklıklarına karşı yeni bir finansman kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında yalnızca yeni müşterilerine hizmet vereceğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank ekim ayının gelmesi ile birlikte resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya duyurusu yayınladı. Söz konusu duyurusunda yeni müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını belirten banka, üst limiti 20 bin TL olarak belirledi. Bu hizmetten faydalanabilmek için Turuncu Ekstra programına katılım sağlanması gerektiğini belirten banka, ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilerine yüzde 0,99 faiz sözü verdi.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI DETAYLARI

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 20 bin TL üst limitli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşların ilgilerini çekmeyi başardı. Banka, yeni kampanyasından faydalanmak isteyen potansiyel müşterileri için kampanya detaylarını yayınladı.

ING Bank resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyasında, Turuncu Ekstra programına katılan ve aylık harcamasının bin 250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapan tüm yeni müşterilerine, azami vadesi 12 ay sabit faizi yüzde 0,99, üst limiti 20 bin TL olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanma fırsatı sunacağını açıkladı.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

ING Bank 20 bin TL üst limit ile geliştirmiş olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle bankadan hesap açtırmaları gerektiğini, sonrasında ise Turuncu Ekstra programına katılım sağlamaları gerektiğini belirtti. İlgili katılımın sağlanmasının ve aylık bin 250 TL’lik harcamanın Turuncu Ekstra Banka Kartı aracılığı ile ödeneceğinin sözünün verilmesinin ardından kredi hizmetine başvuru yapılabileceğini belirten banka, başvuruların mobil uygulama, internet sayfası veya banka şubeleri aracılığı ile iletilebileceğini ifade etti.

İlgili Makaleler