Gündem

NATO’dan Balkan Ülkelerine Yardımı İçin Türkiye’ye Teşekkür

NATO'nun Belçika'nın Mons şehrinde bulunan Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Karargahı'nın (SHAPE) resmi sosyal medya hesabı  Twitter'da yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin Bosna Hersek'e corona virüs (Covid-19) ile mücadele çerçevesinde yaptığı yardım paketi teslimatı üzerine mutluluk duydukları belirtildi.

Bütün dünyanın içinde bulunduğu zor durumda neticesinde, her ülkenin birbirine yardım etmesi ve corona virüs ile mücadele ettiğimiz bu dönemi geride bırakmak için desteklemesi gerekmektedir. Türkiye’nin Bosna Hersek’e corona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaptığı yardımı NATO, sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştı.

TÜRKİYE’DEN BALKANLARA MÜCADELE DESTEĞİ

Türkiye, Bosna Hersek gibi Balkan ülkelerine, corona virüs (Covid-19) ile mücadelede gerekli olabilecek malzemelerin bulunduğu paketleri, askeri kargo uçağıyla teslim etmişti.

Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ ve Kuzey Makedonya’nın ardından Kosova’ya da ulaşan paketlerin içinde Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı maske, tulum ve hızlı tanı kiti gibi önemli tıbbi malzemeler bulunuyordu.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir