Gündem

Ne Teknosa, Ne MediaMarkt, Ne Vatan Bilgisayar! iPhone Alacakların Gitmesi Gereken Tek Yer Akbank! Akbank Her Müşterisine…

Dolar kurunun hızla artmasının en yakından etkisini hisseden ürünlerden biri de Türkiye’de cep telefonları oluyor. Bu nedenle Apple marka grubuna ait olan ve dünyanın her yerinde en çok tercih edilen cep telefonu markalarından biri olan iPhone, Türkiye’de bu sene beklenen çok üstünde bir zam almış bulunuyor. Dünyanın en pahalı ikinci iPhone fiyatlarına sahip olan Türkiye için harekete geçen ise, Akbank oluyor!

Doların inişli çıkışlı günlerinin ardından geçtiğimiz gün yeniden zam iPhone marka telefonlar, artık vatandaşların ulaşacağı fiyatlardan çok uzak bir noktaya gelmiş bulunuyor. Bu zamlara karşı müşterileri için çok cazip bir kampanya hazırlamış olan Akbank, iPhone marka telefon alımları için indirim yapmaya hazırlanıyor. Öte yandan Akbank, kampanyasının tüm detaylarını da özellikle cep telefonu ihtiyacı olan müşterileri için paylaşmış bulunuyor.

Akbank’a Gelen, iPhone İle Dönüyor

Bir dünya markası olan Apple’ın resmi distribütörü olan firma Troy ile işbirliğine varmış olan Akbank, cep telefonu almak isteyen müşterilerinin karşısına çok cazip bir teklif ile çıkıyor. Akbank Mobil üzerinden katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında; sadece Akbanklılara özel olarak iPhone indirimleri sağlanıyor. Eski telefonu getiren tüm Akbanklılara 5.000 TL’ye kadar indirim sağlayan Troy, Akbank Mobil’e müşterilerine özel olarak ise; 1.000 TL indirim ile iPhone SE ya da 1.300 TL indirim ile iPhone 11 alma şansını yaratıyor. Öte yandan Akbank’ın kazandıran bu kampanyası için katılım detayları da açıklanmış bulunuyor.

iPhone İndirimleri İçin Akbank Mobil’e Girmek Yetiyor

Akbank’ın avantajlı dünyasından yeni bir kampanya daha doğuyor. Müşterilerine özel olarak Troy firması ile anlaşmaya varan Akbank, Akbank Mobil uygulaması içerisinde yer ala “Kampanyalar” bölümüne kampanyayı eklemiş bulunuyor. İlgili kampanyaya tıklayarak, katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında Akbank müşterilerinin eski telefonları 5.000 TL’ye kadar indirim fırsatı yaratıyor. Bunun yanı sıra ekstra 1.000 ve 1.3000 TL daha indirimler sunan Akbank, konuyla ilgili kampanyasından yeni müşterisi olacak kişileri de yararlandırıyor. Akbank aracılığıyla indirimli iPhone almak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şey ise; Akbank Mobil’i indirerek, uzaktan müşteri olma sürecini tamamlaması oluyor.

İlgili Makaleler