Magazin

Neslihan Atagül’ün Dönüşü Çok Ses Getirecek; Adresi Belli Oldu! O Yapım Havada Kaptı! “Ah Belinda” Başlıyor…

Oyunculuk macerasına küçük yaşta başlayan Neslihan Atagül, resmen seyircisinin gözü önünde büyümüş ve geçtiğimiz sezonlarda ekranların aranan kadın başrolleri arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olmasına rağmen son boy gösterdiği Sefirin Kızı isimli dizi ile hala ödül almaya devam eden Neslihan Atagül’ün yeni projesi ortaya çıktı!

Merak ile beklenilen isimlerden biri olan Neslihan Atagül’ün bir süredir konuşulan yeni projesinin adı ve oyuncu kadrosu gibi detaylar belli olmaya başladı. Uyarlama bir hikaye ile ekranlara geri dönecek olan Neslihan Atagül’ün “Ah Belinda” isimli dizide başrol olacağı öne sürülürken, diziye ilişki ortaya çıkan detaylar ise, televizyon izleyicisini şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

Neslihan Atagül, Yeni Projelerini Değerlendirmeye Başladı

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında rol aldığı bir Kanal D dizisi olan Yaprak Dökümü ile başlayan Neslihan Atagül, ilk oyunculuk deneyimi ile bir hayli beğenilmiş ve iyi bir çıkış yakalamıştı. Ardından pek çok güçlü yapımda rol alan Neslihan Atagül, Fatih Harbiye isimli dizinin setinde tanıştığı oyuncu Kadir Doğulu ile dünya evine de girerek, başarıyı hem iş hem de aşk yaşamında yakalamıştı. En son Star TV ekranlarından yayınlanan Sefirin Kızı isimli dizide canlandırdığı Nare karakteri ile seyirci karşısına çıkan Neslihan Atagül, 2019 yılında dizinin çekimlerinin devam ettiği sırada yakalandığı bir rahatsızlık nedeniyle ekranlara bir süre ara verme kararı almıştı. Sağlığına yeniden kavuşan Neslihan Atagül’ün yeni projesi geçtiğimiz günlerde belli oldu.

Neslihan Atagül, Ah Belinda İle Dönüyor

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Neslihan Atagül’ün yeni projesi Türk sinemasının unutulmaz filmi “Ah Belinda” isimli yapımdan uyarlanacak olan bir dizi oldu. Müjde Ar’ın başrolünü canlandırdığı Ah Belinda isimli dizinin başrolünü kapan Neslihan Atagül’ün dizide Sevilay isimli karakteri canlandıracağı öğrenildi. Hazırlıkları başlayan Ah Belinda isimli dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, dizini yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in; senaristliğini ise Hakan Bonomo’nun yapacağı da ortaya çıktı. Netflix’te yayınlanması beklenen Ah Belinda isimli dizi için cast çalışmaları devam ederken diziye filmde Serkan Çayoğlu, Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman’ın ardından ünlü oyuncular Beril Pozam ile Anıl Çelik de dahil oldu. Bir şampuan reklamında oynayan Sevilay’ın değişen hayatını konu alacak olan Ah Belinda’nın setinin ise, önümüzdeki günlerde kurulacağı öğrenildi.

İlgili Makaleler