GenelGündem

Noterler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüsü salgını hakkında kamuoyunu bilgilendirirken, noterlerin ne zaman açılacağına ilişkin de açıklamada bulundu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, ” Noterlerde nöbetçilik uygulamasını kaldırıp normal çalışma düzenine sağlıyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Huber Köşkü’nden video konferans yöntemiyle yapılan Kabine Toplantısı sonrası basına yaptığı açıklamalarla kamuoyunu bilgilendirdi. Türkiye’nin normalleşme adımlarını genişleteceğini açıklayan Erdoğan, “Normalleşme programı kapsamında Sağlık Bakanlığımız her sektörde bu adımların, hangi aşamalara göre ve ne şekilde atılacağına ilişkin rehberler hazırladı. Kurumlar ve işletmeler bu rehbere göre adım atacaklardır.” Bilgisini verdi.

NOTERLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Corona virüsü tedbirleri kapsamında nöbetçilik uygulaması devreye sokulan Noterler için ise eski çalışama sistemine geri dönüleceği bildirildi. Erdoğan bu konuda yaptığı açıklamalarda, “Herhangi bir olumsuzluk durumunda sınırlandırmaları yeniden artırmamak için bu hatırlatmaları yapıyoruz. Noterlerde nöbetçilik uygulamasını kaldırarak, normal çalışma dönemine geri döndürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara normalleşme döneminin salgın öncesi dönem gibi algılanmaması için de uyarıda bulundu. Erdoğan tarafından yapılan uyarılarda, “Bizi koruyacak tedbirlere göre hayatımızı devam ettirmek zorundayız. Bu gerçeği ne kadar kabul edersek, mücadelemizi o denli etkili yürütürüz.” Denildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler