Gündem

O Banka Açıkladı, İhtiyacı Olan Herkesin Telefonunun Olması Yetiyor! Anında 55 Bin TL Hesapta, Sadece SMS Atanlara Verilecek!

Günümüzün en çok kullanılan kredi türlerinden biri olan ihtiyaç kredileri, her geçen gün talebin arttığı krediler arasında da yer alıyor. Anlık nakit ihtiyaçlarına birebir çözüm olan ihtiyaç kredi paketlerinin kolay geri ödeme seçenekleri sunması ise, vatandaşların en çok dikkat ettiği noktalar arasında yer alıyor.

Son günlerde hazırladığı kredi paketleriyle sık sık konuşulur hale gelmiş olan Denizbank, ihtiyaç kredilerini avantajlı bir hale getirmek için kolları sıvamış bulunuyor. Vade seçeneklerinde uzatmaya giden Denizbank, faiz oranlarını da düşürüyor. Bunun yanı sıra kredi almayı da kolay hale getirmiş olan Denizbank, geçtiğimiz gün 2022 yılının en avantajlı paketlerinden birini müşterileriyle paylaşmış bulunuyor.

Sadece 5 Dakikada İhtiyaç Kredisi

Hazırladığı kredi paketleri ile her dönem dikkat çeken Denizbank, nakde sıkışmış olan vatandaşlarına yeni bir ihtiyaç kredisi hazırlamış bulunuyor. Sunduğu yeni ihtiyaç kredisi paketinin üst limitini 55 bin TL olarak belirlemiş olan Denizbank; 50 bin TL ve altındaki tutarlar için 36 aya kadar vade, 50 bin TL’yi aşan tutarlar için ise 24 ay vade süresi sunuyor. Faiz oranını yüzde 2,47’de tutan Denizbank, 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi kullanımı kapsamında 36 aylık vade seçeneğiyle 455,58 TL geri ödeme talebinde bulunuyor. Son derece avantajlı kredi paketleri sunan Denizbank, kredilerine başvuru yollarını ve yöntemlerini de oldukça kolay hale getirmeye devam ediyor.

Oturduğunuz Yerden Başvurulan Kredi

Bankacılık sisteminin giderek daha da dijitalleşmesiyle birlikte pek çok banka da kredi başvurularını internet veya mobil ortama taşımış bulunuyor. O bankalardan biri olan Denizbank da ihtiyaç kredi başvurularını mobil araçlar ile aldığı bir dönemi başlatıyor. Her türlü ihtiyaç kredisi için müşterilerini dijital platformlara yönlendiren Denizbank, bu kredi paketi için de başvuru detaylarını açıklamış bulunuyor. Söz konusu ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen vatandaşların; cep telefonundan “KREDİM” yazarak T.C. kimlik numarasını ve doğum tarihini GG.AA.YYYY formatında mesaja ekleyip 3280’e kısa mesaj atması yeterli oluyor. ‘Cebimde Kredi’ dönemini başlatmış olan Denizbank, verdiği ihtiyaç kredilerinin geri ödemelerini ise; tüm şube veya ATM’lerden alıyor. Ayrıca Denizbank, online bankacılık kanalları aracılığıyla da kredi geri ödeme dönemini başlatmış bulunuyor.

İlgili Makaleler