Gündem

O Banka Çiftçilere Destek Oluyor! “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Diyen Anında 150 Bin TL Kazanıyor! Başvuru İçin…

Türkiye’nin bir tarım ülkesi haline gelmesi her zaman öngörülüyorken; çiftçilerin yeterli desteği görememesi ve tarımda dışa bağımlı bir ülke haline gelinmesinin ardından tarımsal verimlilik giderek daha hızlı düşmeye başladı. Maddi yetersizlikleri nedeniyle çiftçiliği bırakmak zorunda kalan vatandaşlara bekledikleri müjde ise, Ziraat Bankası’ndan geldi.

Türkiye’nin ilk bankalarından biri olan ve her dönem çiftçilere yönelik destekler veren Ziraat Bankası, 2022 yılı için de sadece çiftçilere yönelik yeni bir destek paketi açıkladı. Çiftçiliği bırakan ya da bırakmak zorunda kalan herkese yeniden tarım yapma çağrısında bulunan Ziraat Bankası, geçtiğimiz gün 150 bin TL’ye kadar kredi vereceğini duyurdu. Çiftçiler, yeni desteğin içeriğini merak ederken; beklenen açıklamada da Ziraat Bankası’ndan geldi.

Çiftçilere Müjde Geldi; 150 Bin TL’ye Kadar Kredi

Köyünden uzakta kalan ya da köyünden maddi yetersizlikler nedeniyle uzaklaşmak zorunda kalmış olan vatandaşları yeniden köyüne döndürecek olan haber, Ziraat Bankası’ndan geldi. Başvuran herkese şartları taşıması halinde kolayca kredi vereceğini duyurmuş olan Ziraat Bankası, sıfır faiz ile kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Sadece yeniden tarım yapacaklara yönelik bir destek sunacağını duyuran Ziraat Bankası, yeni destek paketinin adını ise, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” olarak adlandırdı. Yeniden tarım yapmak isteyenlere adeta can suyu olacak olan bu kampanya kapsamında sıfır faiz ile 150 Bin TL’ye kadar kredi desteği sağlayacak olan Ziraat Bankası, geri ödemeler için ise oldukça esnek ödem planları belirledi. 84 aya kadar vade seçeneği sunan Ziraat Bankası, kredi başvuruları için de adres verdi.

Ziraat Bankası’ndan Çiftçilere Özel Kredi

Tarımsal kalkınmanın sürdürebilirliği için düğmeye basmış olan Ziraat Bankası, 81 ilde yaşayan vatandaşlara açık çağrıda bulundu. 150 bin TL’ye kadar sıfır faiz ile “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında kredi sağlayacak olan Ziraat Bankası, başvurular için adres de verdi. Başvuruları Tarım İl Müdürlükleri üzerinden alacağını duyuran Ziraat Bankası, krediden yeniden tarım yapmak isteyen tüm vatandaşların şartları taşıması halinde yararlanabileceğini açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası, kredi başvurusu için henüz son bir başvuru tarihi vermedi.

İlgili Makaleler