Ekonomi

O banka promosyon kampanyasını güncelledi: İlk kez emekli aylığı alacaklara zamlı maaşa ek 7 bin TL ödenecek!

Emekli maaşını Akbank’tan alanlar 31 Ocak tarihine kadar 7 bin TL nakit promosyon ödemesinden faydalanıyor. Bankaların maddi olarak vatandaşları desteklediği yeni yılın ilk ayında kaçırılmayacak fırsat ay sonunu zor getiren emekliye fayda sağlıyor.

SSK, Bağ-kur ya da Emekli Sandığı üzerinden maaş hesabı bulunanlar belirli şartları yerine getirdiğinde banka hesabında otomatik olarak 7000 TL’yi bulabilir. Bunun için bağlı bulunan bankadaki maaş hesabını Akbank’a geçirmek gerekiyor.

7 BİN TL PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın promosyon kampanyası mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden yapılacak başvurularda geçerliliğini koruyor. En az 4 bin 200 TL en fazla 7 bin TL promosyondan anında faydalanabiliyor. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil uygulama üzerinden yapılacak başvuru ile kısa sürede kampanyadan faydalanmaya başlanabiliyor.

Kampanya dönemi devam ederken farklı bir bankada hesabı bulunanlar e-devlet sistemini kullanarak, Akbank Mobil uygulamaya girerek ya da 444 25 25 numaralı müşteri iletişim hattını arayarak dakikalar içerisinde emekli maaşı hesabını bankaya taşıyabilir. Böyle bir durumda öncelikli kişinin kendi bankası ile konuşması kalan gün kadar promosyonu ödeyerek bağlantısını kesmesi gereklidir.

SGK EMEKLİ MAAŞI İŞLEMLERİ ONLİNE NASIL YAPILIR?

Akbank’ın sunduğu geri ödemesiz 7.000 TL promosyon teklifinden faydalanmak isteyenlerin promosyon başvurusunda yer alan maddeyi kabul etmesi ve 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermesi gereklidir. 31 Ocak 2023 tarihine kadar SGK emekli maaşı işlemlerine gerçekleştirmek isteyenlerin şu adımları takip etmesi gerekiyor:

  • Akbank mobil uygulamasını cep telefonuna indiriniz.
  • Şifre ile giriş yapınız.
  • Ana sayfanın üst kısmında yer alan “Kısayollar” bölmesine geçiniz.
  • Açılan sayfanın içinde yer alan “Başvuru ve Nakit İhtiyaçları”menüsüne gidiniz.
  • Buradan “SGK Emekli Maaşı İşlemleri” seçilebilir.

7 BİN TL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

Akbank’ın sunduğu bu teklif emeklilere maaş bankaya yatmadan 2 gün önce faizsiz olarak para çekebilme fırsatı ile beraber sunuluyor. Banka bununla beraber düşük faizli kredi imkanlarından faydalanılabilecek ek avantajlarda sağıyor. Aşağıdaki promosyon ödeme tablosu takip edilerek yapılacak maaş taşıma işlemi sonrası hesaba otomatik olarak yatılacak promosyon tutarı hakkında net bilgi sahibi olunabilir. Yatırılacak olan promosyon rakamı kişinin aylık maaş tutarı karşılığına denk gelen rakam kadardır:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alan 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alan 4.850 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alan 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alan 7.000 TL

İlgili Makaleler