Gündem

O Bankalar Harekete Geçti; Emeklinin Yüzü Nihayet Gülecek! 50 Bin TL, 100 Bin TL Fark Etmiyor; Başvuru Yapan Her Emekliye Veriliyor!

Emekli maaşlarının her geçen gün enflasyona yenilmesiyle daha da zor günler geçirmeye başlamış olan emekliler, şimdilerde promosyon ödemelerine sığınırken; artan ihtiyaçlarına karşın, çareyi kredi çekmekte buluyor. Sadece emeklilere özel kredi paketi hazırlayan üç banka ise, uygun faizden üst limit olmaksızın ihtiyaç kredisi desteği sağlamak için harekete geçmiş bulunuyor.

Emeklilerin nakit ihtiyaçlarına anında yanıt veren bankalardan olan Halkbank, Ziraat Bankası ve Denizbank, 2022 yılında da emekli müşterilerini yalnız bırakmıyor. Emekli müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için destek sağlamaya hazırlanan Halkbank, Ziraat Bankası ve Denizbank emekli maaşlarını kendi çatısı altından alan emeklilere anında üst limitsiz kredi desteği vereceğini ve konuyla ilgili detayları açıklamış bulunuyor.

Emeklinin Yüzünü Güldüren Kredi Desteği

Emekli maaşını Halkbank’tan alan her emeklinin anında başvuru yapabileceği iki ayrı ihtiyaç kredisi bulunuyor. Bir kredisinde üst limiti daha düşük tutan Halkbank, diğer kredi paketinde emeklilerin her ihtiyacını karşılayabilmek adına 100 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için anında nakit desteği sunuyor. Emeklilere özel olarak aylık 1,55 faiz oranından kredi desteği sağlayan Halkbank, aynı zamanda 36 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Geri ödemeler konusunda son derece esnek bir ödeme planı oluşturmuş ola Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli veya serbest ödemeli gibi geri ödeme seçenekleri de sağlıyor.

Denizbank ve Ziraat Bankası Da Emeklilerin Yanında

Emekli maaşını Denizbank’tan alan ya da Denizbank’tan almayı taahhüt eden herkesin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi paketleri, Denizbank tarafından emekli müşterilerine özel olarak sunuluyor. Üst limit olarak 55 bin TL’yi belirlemiş olan Denizbank, aylık faiz oranı olarak ise 2,60 alıyor. Bunun yanı sıra 36 aya varan vade seçenekleri sunan Denizbank, şubeye gitmeden başvuru yapabilme kolaylığı da tanıyor. Kamu bankalarından biri olan ve emeklilere verdikleri destekler ile öne çıkan Ziraat Bankası da uygun faizli emekli kredileri sağlayan bankalar arasında yer alıyor. “Emeklinin Artısı Kredi Paketi” ile sadece emeklilere özel avantajlı nakit desteği sunan Ziraat Bankası, 36 aya kadar vade ve aylık 1,55’tan başlayan faiz oranları sağlıyor.

İlgili Makaleler