Gündem

O Bankalara İlk Kez Gidecek Olanlar Yaşadı: Her Yeni Müşterisine Anında Hediye TL Veren O Bankalar, EFT/Havale Ücreti Almıyor!

Müşterilerine kredi ve kredi kartı gibi kolay alışveriş sunan bankalar, artan yaşam pahalılığına karşın şimdilerde daha çok kazandıran kampanyalara yönelmiş bulunuyor. Müşterilerinin harcadıkça kazanması için çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, yeni müşterilerini de es geçmiyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen bankaları arasındaki yerini alan Türkiye İş Bankası, Akbank ve QNB Finansbank şimdilerde kazandıran kampanyaları içerisine yeni müşterilerini de dahil ediyor. İlk kez bankası ile çalışacak olan müşteri için özel kampanyalar hazırlamış olan bu bankalar, kampanya detaylarını da vatandaşlar için bildirmiş bulunuyor.

İş Bankası’ndan Yeni Müfterilerine “Hoş Geldin” Kampanyası

Kazandıran kampanyaları ile öne çıkan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu kez yeni müşterilerini ilgilendiren bir kampanya hazırlamış bulunuyor. İşCep kanalı ile İş Bankalı olan her müşterisi için 200 TL’ye varan MaxiPuan taahhüt ediyor. İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak, yeni müşteri olan vatandaşların yeni İş Bankası kartları ile yapacağı her alışveriş için hediye MaxiPuan’lar veren Türkiye İş Bankası, tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL de MaxiPuan hediye veriyor. Yeni müşterilerine taksitli nakit avans gibi avantajlı ayrıcalıklar da sunan Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerinden belli bir süre içerisinde havale ve EFT ücreti de talep etmiyor. Ayrıca yeni İş Bankalıları Pazarama’da geçerli olacak indirim kuponları da bekliyor.

Yeni Müşteriler İçin Akbank ve QNB Finansbank’tan Da Atak Geldi

Yeni müşteri için kolları sıvayan bir diğer banka olarak öne çıkan Akbank, yeni müşterilerinin karşısına iki ayrı kampanya ile çıkıyor. Akbank Mobil üzerinden ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara yönelik ilk kampanya vadeli mevduat hesabı açacak olan vatandaşları ilgilendiriyor. Yeni müşterileri için vadeli mevduat faizini yüzde 18,50 oranına çıkaran Akbank, müşterilerinin daha çok kazanmasını sağlıyor. Kredi kartlarına ihtiyacı olan vatandaşlar için de harekete geçmiş olan Akbank, Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings’e başvuran müşterilerine her internet alışverişi için hediye Chip Para vaat ediyor. 1 ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında Akbanklı olan müşterilerine yönelik hediye Chip Para verecek olan Akbanki 500 TL’ye kadar Chip Para kazanma fırsatı sunuyor. Öte yandan QNB Finansbank; 1 Ekim 2021 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında QNB Finansbank cep şubesinde yer alan “Bizi tavsiye edin” adımını gerçekleştirerek Enparalı olan herkese 50 TL hediye ediyor.

İlgili Makaleler